Colour Challenge – green

12.04.2012 af: walkinrunout Kategori: today

20120412-211746.jpg
Happy smile – jeg klarede det med grøn også – faktisk havde jeg indtil flere bud på grønne ting, så ikke nok med, at jeg fik iført mig en sweatshirt med grønt, men indenunder har jeg haft en t-shirt … ligeledes med grønt på.

20120412-212051.jpg
Påklædningen har passet fint med mit arbejde i dag – jeg var nemlig på messe, som blev afholdt på Jyllandsringen ved Silkeborg. Og som en bonus til alle gæsterne var der en tur på to omgange med en racerkører 😉 Nøj, det gik stærkt…. 170km/t føles ret hurtigt, når det køres på en bane med sving og ikke på autobahn…. på vej hjem fra Frankrig.
Jeg kørte med Jacob Sund… som formåede, at give mig en tur der virkelig fik adrenalinen i kog – godt det kun var to omgange 😉

Husk at farven i morgen er: rød

English: Today i was wearing a sweatshirt and a t-shirt with green. Nice outfit for my day, which i spent at a racetrack – Jyllandsringen.
Remember the colour of tomorrow… Red 😉

8 thoughts on “Colour Challenge – green

    • Det var også vildt fedt… jeg ville aldrig turde køre sådan selv 😉
      Du må holde øje med arrangementer på Roskilderingen – ved de nogle gange har sådan nogle støttearrangementer, hvor man kan betale sig til en tur 😉

  1. Det er altså fedt at de prøver at få lidt faste farver ind i hverdagen 🙂
    Det lyder super fedt med en tur i racerbil, men ved egentlig ikke om jeg selv ville være rad for at komme op i så høj fart. Jeg har aldtig prøvet rutcjebanen i tivoli 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.