Colour Challenge – Red & Pink

14.04.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Jeg er stadig med på Colour Challenge… nåede simpelthen bare ikke at får åbnet computeren i går. Så i dag er der dobbelt op!

B-Young skjorte/H&M jeans/Acne støvler/indisk tørklæde

Fredagens røde tema blev opfyldt med en meget gammel rød skjorte, som jeg har et had-kærlighedsforhold til. Den er super fin, synes jeg, og den sidder godt… men det er så også det eneste positive ha ha. Den er i 100% polyester og faktisk kun dejlig at have på i et helt bestemt slags vejr og kun i kort tid (I kender det helt sikkert) Jeg har ledt i mange år efter en rød skjorte præcis magen til, bare i silke…. men det findes ikke!!!!  Så derfor er den altså stadig i mit skab og bliver brugt sparsomt ved “specielle” lejligheder.

I dag, hvor pink/lyserød skal bringes i spil har jeg taget en rigtig sommerbluse på. Den er fra Odd Molly og lyser rigtig dejligt op i landskabet – jeg bruger den meget om sommeren til shorts og sandaler, da jeg synes den er lidt chic boheme…. (og jeg er helt klar over, at den på ingen måde gør noget godt for min april-hvide krop…. men som alle andre venter og venter jeg bare på sol og sommer)

Odd Molly bluse/H&M leggins/H&M sko

Jeg kommer faktisk lige til at se nu, at jeg har lavet dobbelt op, i mere end én forstand – jeg har faktsik både rød og pink på både fredag og lørdag…

Hvordan går det med farverne hos jer? Husk, at i morgen er det lilla.

 

I aften skal jeg til fest, så den pink bluse, som ikke er særlig god til vinterbleg hud, kommer snart af og jeg ifører mig lidt mere festligt. Jeg skal nok vise det senere, men jeg kan afsløre, så meget, at jeg lige fik ekstrashoppet lidt Marni for H&M, da de satte tingene på udsalg.

 

English: The red and pink day endted out like this… two days of red/pink. Tonight i’m going to a party, wearing some new stuff from Marni for H&M.

 

8 thoughts on “Colour Challenge – Red & Pink

    • Tusind tak 😉
      Jeg er faktisk også ret glad for rød, som nærmest er en basisfarve, på linie med sort, hvid og grå, for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.