Hmm orange & påskekøb #3

16.04.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Ok – jeg gik totalt kold på orange “colour challange” – der findes simpelthen ikke et eneste lille bitte stykke orange hos mig – Første tanke er… bør der gøre det??? er der noget jeg mangler at købe???

Jeg er nået til den konklusion, at der nok er en grund til, at jeg ikke ejer noget i orange – det er ikke lige min farve… eller rettere.. jeg tør ikke. (det krævede lidt mod, at indrømme det), men that’s a fact..

Havde jeg været 17-18 år, var det noget helt andet – rent faktisk havde jeg et sæt – set i bakspejlet lignede det egentlig lidt det nattøj jeg nu giver ungerne på, bare med en lidt længere trøje – et orange sæt, med et print af en dame på brystet – egyptisk inspireret, så vidt jeg husker.

Altså… jeg var ikke alene – andre havde lignende sæt, tro det eller ej – og for at det ikke skal være løgn, havde jeg ét i grønt også – jo jo … tilsat langt permanentet hår og converse.

De glade 80’ere kunne noget!!!

Hvad med jer – var i ligeså håbløst klædt – eller fangede I den bare, idet det ringede ud fra 10. klasse?

Jeg burde egentlig finde et billede af det (for det har jeg garanteret – da jeg brugte det vildt meget), men jeg vil nødigt skræmme nogen væk – ha ha

 

Godt man blev ældre og klogere!!!

 

Nu til påskekøb #3 – som er traa daa… en lampe

Den er købt i den fineste lille butik på Montmartre. Man kunne selv bestemme størrelse og farver på både “bolde” og ledning og man fik en sød lille kurv til at samle alle sine “bolde” sammen i.

Jeg valgte en sort ledning og små “bolde” i beige, rosa, bordeaux, flere toner af grå, sort og sølv.

Jeg har nu fået den samlet og sat op på en krog i et hjørne af stuen. Den giver ikke så meget lys, at jeg vil kalde det læselys, mere en form for hyggelys.

Som det ses på billederne kaster den de fineste skygger på de to vægge og jeg elsker den allerede. Jeg fortryder faktisk lidt, at jeg ikke købte flere…. i grønlige nuancer til soveværelset, i rødlige til entréen, i blå og grønne til drengenes værelser og … måske kunne man endda finde et sted til orange 🙂

 

English: Couldn’t find anything at all for orange colour challenge – but bought at wonderful lamb at Montmartre  – small yarn balls on a wire.

10 thoughts on “Hmm orange & påskekøb #3

    • Ja… sådan går det jo nogle gange, når stilen skifter – men godt den gør, for ellers ville det vist se skidt ud for mig 😉

  1. Orange er altså bare heller ikke en flot farve.. Husker dog også min mor klædte mig meget i det i starten af 90’erne *gys*…. Hold nu op en flot lampe!!! 🙂

    • Ja, hvad gik der lige galt for os dengang 😉
      _ og ja, det ér en fin lampe, som sagt, skulle jeg have kkøbt 10 mere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.