18.04.2012 my lucky day

18.04.2012 af: walkinrunout Kategori: today

I dag har jeg været lykkens pamfilius – sjovt udtryk, egentlig – jeg har nemlig vundet en konkurrence hos denne skønne blogger.  Jeg ved ikke præcist, hvad præmien er – kun at det er sneakpeek produkter samt en overraskelse, men jeg glæder mig rigtig meget til, at finde ud af det.

På outfit-fronten er jeg gået lidt i baglås – forstået på den måde, at jeg er er tæt på vinterfarveskalaen igen.. Der har bare været så koldt de sidste par dag og så er det sørme svært at springe rundt i de skønne forårsfarver.

Jeg kan næsten ikke vente til der bliver lunere… glæder mig usigeligt til sandaler, tanktoppe, jordbær og is.

Vintage kjole/Rosemunde cardigan/H&M strømpebukser/Bubetti sko

English: Today i won a competition on this wonderful blogg – it’s from sneakpeek, but i don’t know what exactly. Due to the cold weather in DK, i’m wearing winter colours again.

8 thoughts on “18.04.2012 my lucky day

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.