Weekend in Hometown – Aa!

20.04.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Aalborg! min fødeby!

Min mand er på weekendtur med sin Drengeklub – og derfor benyttet jeg lejligheden til et weekendbesøg hos min mor, som bor i Aalborg.

Jeg er ikke den type, som knytter sig tæt, til det sted jeg bor – mere til de mennesker jeg omgiver mig med, men jeg synes nu alligevel der er noget trygt, hyggeligt og rigtig rart ved at besøge Aalborg (så jeg er faktisk lidt glad, for at min mor stadig bor der) Jeg boede der trods alt også helt fra jeg blev født til jeg var færdig med universitetet.

Mange tænker Aalborgtårn og Jomfru Ane Gade, når de tænker på Aalborg, men for mig er byens hjerte Domkirken Budolfi samt det smukke Jens Bangs stenhus, som blev bygget af Christian d. 4. og som indeholder Duus vinkælder.

Jeg forudser den skønneste weekend med familiehygge, shopping og besøg hos “Behag din Smag” som laver landets bedste kaffe.

Kender I Aalborg?

English: This weekend i’m going to my hometown Aalborg – visiting my mom and hopefully go on shopping! Look at the lovely buildings and have a cup of my favorite coffee.

 

10 thoughts on “Weekend in Hometown – Aa!

 1. Jeps, jeg er nemlig opvokset i Frederikshavn 🙂 Er kommet meget i Aalborg siden jeg var barn, da jeg både har familie og venner der, og jeg har også altid elsket Jens Bangs stenhus. Men jeg kunne aldrig bo deroppe igen, elsker Kbh for meget 🙂

  • Kan godt forstå du elsker Kbh – også jeg.
   Godt Danmark er så lille et land – det er jo nemt, at komme rundt 😉

 2. Jeg har aldrig været i Aalborg, men kunne rigtig godt tænke mig at komme dertil. Lidt utrolig at der er steder i Danmark man aldrig har været.
  Håber at du og din mor rigtig får hygget 🙂

  • Tusind tak – det gør vi helt sikkert.
   Jeg kan da anbefale Aalborg til en veninde-weekendtur… god shopping, gode spisesteder og Jomfru Ane gade 😉

 3. Åh ja, jeg tog min Master på uni i Aalborg, og har kun gode minder om byen fra den tid 🙂 Ha’ en dejlig weekend i det nordjyske…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.