Claire – gensynsglæde!

21.04.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Vidste I at Claire havde en webshop? Jeg vidste det ikke selv, før jeg for nyligt blev spurgt, om jeg vil skrive lidt om Claire, her på bloggen.

Jeg vil helt sikkert skrive noget om Claire, fordi for mig føles det faktisk lidt som at gense en kær veninde, som jeg lidt havde glemt.

For 10-15 år siden boede jeg en periode i Herning i Midtjylland. Til de der ikke ved det, var området omkring Herning og Ikast traditionelt kendt for at være Danmarks textilcentrum. Jeg flyttede dertil fra Aalborg, som jo egentlig er en stor handelsby, så min overraskelse var faktisk stor, da jeg opdagede, at der i det midtjyske (hvor jeg faktisk aldrig havde været før) var så fyldt med tøj. Især på dametøjsfronten var der meget… set i forhold til indbyggere, tror jeg de må have været nr. 1 i Danmark.

I min tid i Herning stiftede jeg bekendtskab med Claire, da de havde butikker i både Herning og Ikast.  Jeg købte rigtig meget tøj derfra og da jeg jo er en gemmer har jeg faktisk lidt af det endnu – en cardigan … og et par støvler.

 

Det er ikke fordi Claire ikke stadig forhandles i butikker, men nok mest fordi at jeg ikke rigtig shopper så meget fysisk mere. Efter jeg fik børn blev det bare enormt behageligt at shoppe på webshops, hvor det hele bliver leveret med posten, og hvor man hurtigt kan returnere, hvis størrelse eller design ikke passer. Jeg tror at alle med børn – over alderen, for hvor man havde barsel og gik gågaderne tynde med barnevognen – ved hvad jeg mener.

Nu har jeg så genopdaget dem, og har på deres webshop fundet de fineste t-shirts med vandfald foran, som jeg bare må have. Jeg vil rigtig gerne have alle farverne, men må nok begrænse mig lidt.

T-shirtsene, som faktisk også kan fås i blå, kan findes her.

Jeg har altid elsket t-shirts, men jeg er lidt bredskuldret og kan derfor bedst lide, at t-shirts enten går ned i V foran eller har vandfald og så kan jeg godt li, når ærmerne er helt korte uden, at være som på tanktops. Jeg tror ovenstående vil være rigtig fine til cowboyshorts, tørklæde og mine flade sandaler fra H&M, når det gode vejr – forhåbentlig snart – har tænkt sig at komme til Danmark.

På webshoppen findes der i øvrigt også børnetøj og mine drenge er ret glade for poloshirts, så mon ikke vi skal have kigget lidt på disse:

English: years ago I bought  several items from Claire, among other things, brown suede boots – now I found some lovely t-shirts at Claire’s webshop.

(sponsoreret, men indlægget indeholder naturligvis 100% noget jeg selv har valgt, og kan stå inde for)

4 thoughts on “Claire – gensynsglæde!

  1. Ej, hvor sjovt – jeg arbejdede i CLaire da der lå en butik i illum, men har faktisk ikke rigtig set mærket nogen steder siden – fedt at de har fået en webshop, der må jeg straks ind og kigge 🙂

    • Ja, de har været lidt væk en periode – jeg var stor fan før i tiden og da jeg var i Aalborg i går fik jeg da luret lidt i deres butik der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.