Kan man få nok???

23.04.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Ja, man kan få nok… men når udsalget er på sit sidste og det er sko man taler om – er det virkelig svært, at erkende.
Så der kom også lige et par nye sko med hjem fra Aalborg.

20120423-203707.jpg
Jeg fandt dem hos Filuca V, som er en super fin butik i én af Aalborgs gågader og bedst af alt…. ekspedienten var rigtig børnevenlig (hvis man kan sige det om en person) vi var kun lige kommet indenfor, da hun tilbød drengene bolcher… stort hit, der gjorde, at min mor og jeg rigtig fik tid til, at se på alle de fine ting i butikken.

20120423-204219.jpg
Ja og så kunne jeg altså ikke modstå disse fine ruskindssko med nitter. De er fra Sand og jeg synes de er super fine.
Min mor investerede i de sejeste gummistøvler med leopardstof udenpå – de er rigtig bløde i gummiet og kan derfor foldes ned, hvis man gerne vil have en kortere støvle. Fine, ikk’?

20120423-204700.jpg

English: can’t get enough … these shoes came home with me this weekend and my mom bought a pair of wellies

14 thoughts on “Kan man få nok???

 1. Næh hvor er de bare fine:) kan godt forstå, at du ikke kunne stå for de fine sandaler der! Håber på bedre vejr snart så du kan få dem luftet 🙂 dejligt sådan at kunne give sig selv lov til at shoppe en gang imellem:)

  • Ja – jeg synes faktisk også det er sjældent, at jeg er ude af shoppe fysisk… lidt ærgeligt egentlig, men netshopping er nu så nemt 😉
   Tror faktisk at vejret bliver bedre fra i morgen 😉 (håber)

  • Enig – det er jo meget sundt at skifte fodtøj tit – og så skal der jo ligesom være noget at skifte imellem 😉 ha ha

 2. Tror altså heller ikke på, at man kan få nok sko. Det må være en barfodsindianer, der er kommet med dén forvildede påstand! Fine sko og støvler! Og genial ekspedient.. det er jo gennem vores børn, at de skal vinde vores hjerter, ikke? 😉

  p.s. Fik besked gennem Anja forleden dag om, at du savnede min blog. Jeg sætter utrolig stor pris på dine søde ord; de betyder rigtig, rigtig meget. Desværre har jeg set mig nødsaget til at nedlægge bloggen af personlige grunde, men jeg hænger på som læser her!
  Knuz

  • Du er ok… ikk’? Håber du er 🙂
   Det er sødt af dig at give besked 😉 og så kan man jo bare håbe, at Dronningen engang vil blogge igen.
   Knus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.