bye bye DK – weekend i Berlin!

26.04.2012 af: walkinrunout Kategori: travel

 

Forlænget weekend – for her til morgen tager jeg til Berlin sammen med min far.

Det er længe siden, han har været der så nu skal vi rigtig på sightseeing – hvor meget shopping der sniger sig ind i programmet ved jeg ikke, men en anden blogger, Guld.log – har skrevet et indlæg om en genbrugsbiks… der vist er et besøg værd.

Nu må vi se – overordnet prioritering er museer, god mad, varme (20-25 grader) og far/datter-hygge. Blogging bliver det vist også så som så med, da der ikke er internet i lejligheden… Det kommer til sommer, men så lang tid, kan jeg ikke forlænge weekenden 🙂

Så endnu engang forlader jeg jer til fordel for smukke bygninger og sydligere himmelstrøg.

I øvrigt vil jeg lige sige tak…. TUSIND TAK, fordi I følger med.

 English: The next 4 days i’m in Berlin – sightseeing, eating, drinking and hopefully shopping.

21 thoughts on “bye bye DK – weekend i Berlin!

  1. Årh, hvor lyder det bare hyggeligt 🙂 Håber, I får en rigtig dejlig tur! Vi går stadig og overvejer, hvor vi skal rejse hen (fik jo en frit-valg rejse i julegave af datteren), og Berlin er faktisk et af de mere hotte emner. Kan du skrive lidt nærmere om den dér genbrugsbutik, for jeg kan ikke lige finde den på Guld.logs side? Det er lige sådan nogle fif (fifs?) jeg kan bruge, når jeg skal besøge nye steder!

  2. Hvor lyder det lækkert med sådan en far/datter tur. Drømmer lidt om engang at tage min far med til en stor fodboldkamp i udlandet… Anyways, rigtig god tur og weekend til jer 🙂

    • Gør det! Det kunne være så fedt… nu er min far ikke til fodbold, men mere til historie, så vi afholdt os fra stadion, men ellers er det gamle olympiske stadion i Berlin vist også et besøg værd (jeg ved dog ikke om der spilles fodbold der) 😉

    • It’s a very lovely City – nice and quiet compare to other capitals. Lots of culturel stuff and lots of history – definitely worth a visit. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.