Bodyrock – 30 days challenge

01.05.2012 af: walkinrunout Kategori: motion

Kender I bodyrock.tv?

Det er en fitness hjemmeside, hvor der hver dag postes nye workouts. Det er super hårdt, men ofte ikke i så lang tid.

Jeg har fulgt hjemmesiden i 1½ år nu – og bruger den, når jeg ikke lige har andet på programmet. Da jeg startede besluttede jeg mig for, at jeg SKAL lave noget hver dag…. og så er disse forholdsvist korte workouts rigtig gode (jeg går målrettet efter dem der kun tager 12-15 minutter)

Jeg fortæller jer om bodyrock nu, fordi de i dag starter en 30 days challenge – dvs. nye workouts hver dag hele maj måned – jeg har besluttet at prøve, at følge med og lave dem hver dag….. er der nogen der er med?

(man skal altså lige abstrahere fra de mange billeder af vaskebræt og silikonebryster – så er i advaret)

Hvis I er med – kan hjemmesiden findes her: Bodyrock.tv

English: Do you know Bodyrock.tv? – it’s a workout page with hard, short workouts. Today they start a 30 days challenge and it’s my plan to participate. If you want to join me the homepage is here: bodyrock.tv

 

<< So cute! >>

12 thoughts on “Bodyrock – 30 days challenge

 1. Den side er hermed bogmærket! Altid rart med lidt inspiration til træningen 🙂 Har af og til brug for lidt variation i min løbetræning.

  • Nemlig – det kender jeg godt.
   Det gode ved bodyrock er, at det er kort tid, så det er til at presse ind i programmet 😉

  • Come on, Charlotte – vi følges 😉 ha ha
   (jeg vil prøve, at tage alle 30 dage, men det er jo også let at sige …. efter dag 1)

  • De poster fra USA, så du kan sagtens nå det…… de er faktisk en dag bagud 😉
   Ja, jeg er spændt på om jeg klarer det 😉 (og ellers….. pyt)

 2. Jeg må hurtigt sige at det lover jeg dig at jeg ikke får gjort HAHA 🙂 Men sejt at man laver en hjemmeside, hvor at man opdatere med forskellige øvelser, så gerne er noget for hele kroppen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.