Konfirmationsfredag.

04.05.2012 af: walkinrunout Kategori: today , , ,

I dag har jeg været til konfirmation hos en venindes dreng. En super hyggelig fest, med masser af dejlig mad, god vin, sange og taler…. som sådan én skal være.

20120504-185416.jpg
Jeg havde valgt at tage min silke-Marni kjole på trods det, at vejret ikke er helt så varmt som i de forgående dage.

20120504-190523.jpg

20120504-190732.jpg
Til neglene havde jeg valgt lidt lyserød samt rød, men det skyldes nu mest det outfit jeg har tænkt mig at iføre mig i morgen…

Skal i til konfirmationer i år?

20120504-191332.jpg

English: today i was wearing my Marni for H&M silkdress

20120504-191606.jpg

12 thoughts on “Konfirmationsfredag.

  • Tusind tak – og så er den rigtig lækker at have på.
   Ville ønske jeg kunne gå i silke altid ;)

  • Tak :)
   Nu går der vist også lang tid, før jeg skal til konfirmation igen :) , men så kommer der også 4 i rap ;)

 1. Elsker når neglene er forskellige :) Det giver bare et lidt mere pift til det hele :)
  Kjolen er rigtig skøn, håber ikke at du frøs iden.
  Jeg skal ikke til konfirmation. Sidst jeg var til en, var i 2002 tror jeg og ved egentlig ikke hvornår jeg skal til en igen. (vores familie er ikke så stor).

  • Jeg synes også det er lidt sjovt med forskellige neglefarver og så er det godt til at binde farver i outfit’et lidt mere sammen – her i dag, lørdag, skulle jeg nemlig have en pink bluse på med røde kanter på ;)

 2. LÆKKER kjole! :)
  Nej…jeg skal heller ikke til konfirmationer i år. Tror der går et par år førend den næste dukker op faktisk. Til gengæld er der lidt run på diverse runde fødselsdage i år, så gavebudgettet skal nok blive flænset alligevel :D

  • Tak ;)
   Ja uha, det kan godt være dyrt at være festabe ;) men runde fødselsdage er som regel mere partyagtige… altså med dans og drinks… ;)

  • Tusind tak Gitte – den er desværre ikke købt, men lavet af en smykkekunstner – egentlig til min mor – men hun har så givet den videre til mig :)
   Jeg synes også den er så fin og jeg ved ikke om det kan ses på billedet, men det er faktisk rødguld på den ene sige og gulguld ( ha ha ) på den anden ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email