High Fashion – low prices… so last season shop

08.05.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff ,

Mange af jer kender sikkert Solastseason.dk, som er en dansk forhandler af tøj, sko og accessories. Som navnet antyder er det fra tidligere kollektioner og dermed billigere, end da det lige kom frem.

Jeg køber af og til noget på shoppen og har for nyligt kastet min kærlighed på de fine sager de har fra moshi moshi mind. Jeg har jo som bekendt kastet mig over yoga også…. sammen med zumba, løb og bodyrock…. og uden det rigtige outfit er det altså lidt svært at gå i både split og spagat (troede seriøst, at det rigtige yoga-outfit… kunne gøre mig mere smidig 😉 ha ha)

Derfor har jeg investeret i en fin hvid top og grå tights – jov, jov…. så er i advaret mht. billedet der kommer længere nede.

Først vil jeg lige vise jer mit pæretræ og dets smukke blomster – det står op ad muren og er derfor altid det første træ i haven der blomstre. Blomsterne sidder desværre ikke så længe, hvorfor jeg også altid nyder det, den korte tid det varer.

Moshi moshi mind tights & bluse/Ole Lynggaard armbånd

English: At www.solastseason.dk i bought a new yoga outfit – hope to do the split… even better!

8 thoughts on “High Fashion – low prices… so last season shop

  • Det har de skam – og jeg har faktisk lidt fortrudt, at jeg ikke købte et par sorte tights i stedet…. der er noget med at sort slanker 😉 ha ha

 1. Lækre køb! Jeg ejer ikke noget fra moshi moshi mind, men det ser simpelthen så lækkert og behageligt ud. Solastseason.dk har jeg dog handlet hos flere gange 😉

  • Det er også lækkert blødt og dejligt tøj 😉
   So last season har rigtig meget fint og meget er noget, der holder flere sæsoner, så pyt med at det er fra sidste år 😉

 2. Den hjemmesiden kender jeg faktisk ikke. Men det er nogle skønne køb du har gjort 🙂 Det er noget jeg også godt kunne tænke mig. Og armbåndet er sådan et min mor har villet have længe hihi 🙂
  Og hvor er jeres pæretræ altså bare fint 🙂

  • Der kommer hele tiden “nyt” til… så jeg synes faktisk hjemmesiden er værd at holde øje med og jeg kan godt forstå din mor….. jeg er så glad for mit – selvom jeg aldrig får en masse vedhæng til, da de er meget dyre (jeg har to, den ene i sølv)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.