Odd Molly læder-look

09.05.2012 af: walkinrunout Kategori: today ,

Rosemunde top/Odd Molly Cardigan/Line Mo læderbukser/Ole Lynggaard halskæde

I går var det den 8. maj og efter kalenderen sent forår….. ja jeg nægter at give op (kæmper i hvert fald bravt) – det ér tid for bare ben!!!!

At resten af atmosfæren ikke helt er med mig, måtte jeg sande, da jeg efter at være kommet hjem fra arbejde måtte tage strømper på…. og det vel at mærke indenfor (kender i ikke det, at det er svært at få varmen, når fusserne er kolde)

Sammen med de bare ben var yndlings-cardiganen fra Odd Molly kommet på – Jeg elsker bare de skønne farver den har og så elsker jeg også, at den er hånd-hæklet i det dejligste tykke bomuldsgarn (tænk hvis man havde evnerne til at framstille sådan noget)

Kan i allesammen have en rigtig dejlig onsdag!

English: One of my favorites – my cardigan from Odd Molly, handmade of cotton. Have a wonderful wednesday outthere.

14 thoughts on “Odd Molly læder-look

 1. Er vild med dine bukser! 🙂 Kender godt det med de bare ben. Forsøger hver dag, men er ved at dø af kulde hver gang jeg kommer hjem. I dag er jeg kravlet i de lange bukser igen.. Øv.. Bliv nu bare varmt 🙂

 2. Sikke fine farver i den cardigan! Selvom vejret ikke helt er med os, så kan man da ikke undgå at komme i forårshumør:-)

 3. Jeg Kæmper også lidt en kamp, for jeg plejer slet ikke gå med strømper på denne årstid, men de sidste par dage har jeg altså været nødt til at kapitulere!Men de lækre farver i din cardigan er i hvert fald med til at lyse op på det triste vejr! 🙂

 4. Bare ben ja! Men temperaturen er bare så meget ikke enig i øjeblikket. Trist, virkelig trist. Men jeg er fortrøstningsfuld og tror på at vi er på vej 🙂
  Elsker din cardi….skøn skøn skøn.

  • Tusind tak 😉
   Jeg tror faktisk at netop du skal være tilfreds med de kølige dage…. det er så utrolig hårdt, at være gravid i 30 grader!
   Mindes i hvert fald at det var hårdt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.