Drømmer om …. sandaler!!

12.05.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Trods blæst og temperaturer, der ikke er maj værdig, kigger jeg efter sandaler.

Jeg har fundet disse fra Billi Bi – cognac farvet og med pink elastik – jeg er dog lidt i tvivl med hensyn til “tå-deleren” (havd kaldes den slags?) Jeg har indtil videre kun haft flip-flops i gummi, med sådan en fætter og det var i hvert fald noget jeg skulle venne mig til at bruge.

Men flotte er de og så kan de også fås i sorte.

Har I erfaringer med sko, der deler storetå fra de andre tæer… og hvordan er de? Jeg tænker, at det måske ikke er så galt, når det er læder!!!

-Og hvem ved…. måske har vi ligefrem sprunget sommeren over – her er det i hvert fald nærmest som efterår.

 

English: Longing for summer and looking for sandals – these are from Billi Bi and my only concern, is the toe-splitter (is it a word?)

6 thoughts on “Drømmer om …. sandaler!!

 1. De er ellers fine, de sandaler! 🙂 Jeg kan godt følge din tvivl omkring tå-deleren, for jeg har også et ambivalent forhold til dem. Skal helt klart også vænne mig til dem, men synes også det afhænger meget af materiale, hvor tykke de er, osv. De her sandaler har jo rem rundt om hælen, hvilket gør, at du ikke kun bruger tæerne til at bære sandalen afsted med (giver det mening?) tror faktisk det kan have meget at sige. Selv har jeg et par sandaler, hvor de mere er lavet af brede, flade remme, og hvor der så er en separat loop til storetåen (det er altså svært at forklare, men jeg tror du kender dem!) dem har jeg ingen problemer med. Men der er så også remme rundt om hælen til at aflaste storetåen, så jeg tror ikke jeg ville være så nervøs for dem her.
  Apropos efterår – jeg sidder indendørs i en stor, tyk sweater jeg ellers normalt kun bruger som overtøj – for vildt!

  • Jeg forstår 😉
   Jeg må nok hellere prøve dem og se hvordan de er umiddelbart…. Og hvis de er ok, når man prøver… må jeg vel kunne venne mig til det 😉
   Godt vi ikke har pakket striktrøjerne væk. 😉

 2. Mit største problem med den slags sandaler er, at jeg har nogle enormt korte tæer, og når storetåen bliver fikseret et bestemt sted på sålen, bliver der altid ret meget sandal til overs ude i spidsen, hvor mine tæer ikke kan nå ud. Lidt træls for mig 🙂

  • Åhh – det var et problem jeg slet ikke havde tænkt på – tror dog ikke der er aktuelt for mig 😉
   Jeg tror i hvert fald ikke jeg skal købe dem over nettet…. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.