Happy mother’s day

13.05.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Først et stort tillykke til alle jer mødre med ønsket om en god mors dag.
Normalt er det ikke noget hverken min familie eller jeg gør et stort nummer ud af – jeg plejer at finde en lille ting til mødrene i mit liv (mor, papmor og svigermor) og ellers plejer jeg at få et par fine tegninger fra drengene, hvis jeg husker at minde dem om dagen ;)….. men i år er der da sket en udvikling i positiv retning ha ha
Ikke nok med, at mand og børn havde lavet skøn morgenmad med lækker kaffe og kanelsnegle – så var der også gaver!!

20120513-093837.jpg

20120513-093856.jpg
Alt hvad en mor har brug for …. til en lille hyggestund – fik jeg af drengene, der stolte sagde tillykke mor!

20120513-094016.jpg
Min skønne mand havde også en gave til mig – et rigtig fint sæt undertøj med fine blonder, snører og sløjfer fra Femilet.

20120513-094209.jpg
Er det kun mig, der er verdens heldigste mor eller har i også fået gaver?
Under alle omstændigheder må i have en skøn søndag!

English: happy mother’s Day to All the mums – my husband and my kids gave me some lovely presents today – did you get any or is mother’s day just an ordinary Day for you?
Anyways… have a lovely sunday

16 thoughts on “Happy mother’s day

 1. Tillykke med morsdagen til dig også! Og sikke fine gaver du har fået…mine drenge er ikke hos mig denne weekenden, men håber jeg hører fra dem alligevel:-)

  • Det er nu hyggeligt med en dag, hvor man lige tænker ekstra på sin mor… og bliver tænkt på 😉
   Mine drenge syntes det var lidt snyd, at der både er mors dag og fars dag…. indtil vi fortalte dem at alle de andre dage er børnenes 🙂

 2. Neeej, så fint! Sikke dejlige drenge du har (dem alle tre) 😉 Manden her er i gang med at bage boller til morgenkaffen (vi sov længe i dag) og så må vi se, hvad dagen ellers bringer. Tror man kan sige, at vi plejer fejre dagen på “behersket” vis. Og så har jeg også et hav af søde tegninger og små sjove ting, som datteren har lavet da hun var mindre. Rigtig skøn dag til dig også! 🙂

  • Åhh hjemmebag det er i hvert fald en rigtig kærlighedserklæring 😉
   Vi plejer som sagt heller ikke at gøre det vilde…. så jeg var da lidt overvældet 😉

 3. Næh hvor fint, hvor er du heldig. Min mand er vist ikke helt klar over hvilken dag det er i dag, men han har også været her så længe at han ikke er blevet påvirket af det er blevet nævnt mors dag alle steder, he he. Jeg ærgrer mig over at jeg ikke er i DK, for jeg vil gerne give min mor en ting personligt, så det må vente til jeg er hjemme igen 🙂

  • Ha ha det kan være han lige skal hintes lidt 😉 så han kan få børnene til at lave nogle fine tegninger til dig 😉
   Kan godt forstå dig mht din egen mor, men hun må jo så have noget til gode til i kommer hjem 😉

 4. Ej, men hvor er det fine sager ! Nyd din Mors dag – føler mig helt udenfor 😉 Jeg glæder mig til, at jeg også får en bette – det må være det ypperste 😉

  /Linda

  • Det skal du simpelthen også glæde dig til søde Linda, men ikke pga mors dag….. for det er det mindste af det 😉
   (det er kun en lille bitte bonus, ved siden af alt det skønne man oplever)
   – så… rigtig god fremtidig-mors dag 😉

 5. Jeg har fået blomster….af hunden…..den er man vel også en slags mor for?! 😀 Og derudover har jeg forkælet min egen mor lidt – det fortjener hun 🙂
  Lækre ting du har fået….smukt undertøj!

  • Tak 😉
   Ja selvfølgelig tæller hunden med – godt der var nogen som havde tænkt på det 😉
   Sjovt at tænke på, at næste år….. er det en næsten et-årige, du er mor for 😉 Det bliver så spændende.

 6. Det er første gang, jeg selv er mor på mors dag, men den lille bandit har vist ikke helt forstået konceptet endnu. Det er helt okay – hun er trods alt kun 9 uger gammel 😉 Til gengæld er det lidt flovt, at undertegnede i en alder af 33 faktisk ikke har talt med MIN mor i dag. Men som du måske kan fornemme, er det ikke noget, vi plejer at gå så meget op i i min familie.

  Men sikke da en lækker gave, du har fået. Den ville jeg bestemt ikke takke nej til 🙂

  • Vi plejer heller ikke at gøre det helt vilde, men så bli’r man jo også kun ekstra overrasket 🙂
   Klart banditten ikke helt er med endnu – men fra næste år og frem, vil du sikkert få fine tegninger og masser af kys 😉 og det er sååååå skønt 😉

 7. Sikke nogle skønne ting du har fået. Virkelig pænt undertøj 🙂
  Min lillebror og jeg har givet min mor en pande og blomster.

  • Tusind tak! Jeg synes også det er rigig flot.
   Og selvom det ikke er gaverne der tæller er det en skøn dag til lidt forkælelse af alle mødre 😉

 8. Sikke da nogle skønne gaver du har fået. Håber at du havde en god dag 🙂 Jeg er ikke mor, så har af gode grunde ikke fået nogen gaver. Men jeg har selvfølgelig husket min egen dejlige mor 🙂

  • Jo tak – det var en skøn dag – vi plejer som sagt heller ikke at gøre det store ud af mors dag, men det er nu så hyggeligt – jeg husker også altid min mor…. (og hvis du læser med, mor…. så ved du altså nu, at du har en lille ting til gode :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.