Oliver Cramer silkedrøm!

15.05.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

 Ja, det er som en drøm, at have silkeblusen på og jeg synes også den er utrolig fin i farven – jeg har ellers meget behændigt undgået alt koboltblåt siden dengang i slut firserne, hvor jeg havde både benvarmere og støvler i denne farve.

 

Jeg havde stylet den lidt afslappende, da jeg faktisk er bange for at blive for fin – og dette fungerede helt perfekt.

Jeg tror faktisk også den kunne være rigtig fin til min lædernederdel …. det må prøves af engang 🙂

Oliver Cramer bluse/H&M jeans/Converse sko

English: Today I had my new silk blouse from Oliver Cramer on – it’s really lovely to wear and I think the color is so nice. Since the late eighties i havn’t had cobalt blue on 🙂

12 thoughts on “Oliver Cramer silkedrøm!

 1. Netop, den farve har der stået firser på i lang tid. Jeg har faktisk køb et tørklæde og en løs t-shirt i den. Begge dele dog på tilbud – man er vel lidt bange:-)

 2. Hvor er du fin, Lise! 😉 Silke er virkeligt lækkert at have på, og ja – den (firser)blå er altså lidt vanskelig at danse med; den er sindssygt flot men til gengæld også temmelig tricky at style, efter min mening. Kunne godt forestille mig, at den kunne være flot sammen med varme, brune naturnuancer og jeg kunne helt sikkert også godt se den sammen med lædernederdelen. 🙂

  • Tak Conni – jeg tror faktisk den kan gå til ret meget, hvis man er modig nok 🙂
   Så lækker sim den er, skal jeg i hvert fald nok få den testet af sammen med en masse underdele 😉

 3. Hvor er det en smuk bluse – i lige nøjagtig den helt rigtige farve blå, der passer super godt til lys skandinavisk hud og blond hår 🙂

  • Ja den er rigtig fin…. jeg havde dog aldrig turdet købe den farve, hvis jeg skulle have givet fuld pris for den – på den måde kan udsalg jo være med til at udforske hidtil ukendte kroge af tøjverdenen (eller dem man har fortrængt, som i dette tilfælde)

 4. Den er smuk den bluse, jeg har det ikke så underligt med den blå for jeg har ikke nogle “skrækoplevelser” fra 80’erne 😉 – det var bare min yndlingsfarve.

  • Den er også rigtig fin – jeg tror bare jeg havde for meget af den 😉
   Men jeg er faktisk rigtig glad for, at have genopdaget den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.