Ferietid

16.05.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

For mit vedkommende er Kr. Himmelfartsferien startet tidligt – jeg havde nemlig fri tidligt i dag og skyndte mig hjem for at hente drengene, så vi kunne bruge eftermiddagen på hygge med boller og latte – (jeps – den ældste på ti drikker kaffe)

Efter jeg har fået børn har jeg faktisk næsten hvert år holdt fri om fredagen efter Kristihimmelfartsdag og det er bare skønt med en hel lille ferie. Ofte har vi benyttet lejligheden med miniferie, til diverse familiebesøg, men i år skal vi bare være herhjemme.

Jeg skal bl.a. til fødselsdags-pigefrokost hos en veninde i morgen og lørdag får vi gæster – og ud over det, håber jeg på godt vejr… så det måske er muligt, at komme i gang med havearbejdet (indtil videre er det eneste vi har fået gjort, at slå græs)

Der er i virkeligheden ikke så stort et arbejde med vores have – for i løbet af de ti år vi har boet her, er det lykkedes os at slå de fleste blomster ihjel, rydde de fleste bede og ellers bare vedligeholde græs (mos) og frugttræer ha ha

I dag har jeg fået en anden af de ting jeg købte hos Oliver Cramer i brug – Blazeren, som jeg har på her. Den er i uld, og lidt figursyet. Den er rigtig fin både åbenstående og lukket – og igen… jeg kan ikke komme mig over, at den kun kostede 200 kr.

T by Alexander Wang nederdel/ part two skjorte/ Oliver Cramer Blazer

English: Early off work today – and now ready for holidays. Tomorrow i’m invited to a birthdayparty, and saturday we’re having friends over for dinner. For the rest of the days i hope to do a little gardening and relaxation.

16 thoughts on “Ferietid

 1. Det lyder da som nogle vældig gode planer for ferien! Her står den på familiebesøg og forhåbentlig også et par løbeture.

  • Hyggeligt og ja…. du er vel godt oppe kilometermæssigt 🙂
   Jeg får desværre ikke løbet så langt, men 5-6 km. Er jo også bedre end ingenting 😉

 2. Lækkert, lækkert outfit! Og herresejt med en 10-årig kaffedrikker! 🙂 Mht. have, så er vi ikke så privilegerede, da vi bor i højden. Men vi har jo en drøm om at komme “ned på jorden” og der kunne vi sagtens se os selv i en gårdhave – minimalt vedligehold og max hygge! Go’ miniferie! 😉

  • Tak i lige måde 😉
   Jeg er glad for både hus og have, men en gårdhave ville faktisk være perfekt … som du skriver… en kost og ellers bare liggestole 🙂 og ingen dårlig samvittighed. 😉

 3. I den nederdel!! Den vil jeg også have!! 🙂 Og ja sikke en god pris til en dejlig enkel og bruger venlig blazer 🙂
  Og hvor lyder det hyggeligt med tidlig ferie med familie hygge og tøse fødselsdag 🙂
  Rigtig god helligdag 🙂

 4. Hvor lyder det som nogle dejlige planer. Herhjemme holder kæresten også fri i morgen. Frihed er bare noget andet, når man har fået børn 🙂

  Og når jeg engang skal have en have, skal den også være så basic som muligt 😉

  • Ha ha – ja alt er nærmest forandret, når man får børn…. så nyd det 🙂
   Og ang have… når man vælger helst at bruge tiden på hygge, leg og boldspil sammen med børnene… er det jo nødvendigt at nedprioritere havearbejde lidt (selvom jeg da godt kan se at en have med mange blomster er flot)

 5. Iiih, jeg må jo krybe til korset og indrømme at jeg har bestilt den samme blazer. i de materialer og med den pasform er det jo et røverkøb…well, modtog min blazer sidste uge og der var bare heller ikke en finger at sætte på service. det er så slemt at en del af sommerferiebudgettet er i fare for at blive brugt på lækre basiskøb på shoppen..haha!
  ang. blazerens pasform, opdagede jeg at den har to slidser på ryggen der er løst fastsyet med grov tråd.Hvis du ønsker at få mere talje i din blazer så piller du bare lige de to tråde ud,og badabing…timeglas! (ser ikke ud som om du har gjort det endnu på billedet?)
  Endnu engang MANGE tak for webshoptippet!

  • Dejligt du kunne bruge tippet 🙂
   Jeg har fået klippet slidserne op nu – jeg havde bare glemt det…. Og det var ikke det eneste – jeg havde faktisk også mærkeseddel på da jeg tog på arbejde (det opdagede jeg dog hurtigt) – tal om overblik 😉
   Jeg er også slemt fristet af et par sorte bukser, læderbukserne og polotrøjerne (en veninde af mig har købt dem og de er vildt lækre)
   Pyhh – hårdt shoppeliv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.