19.05.2012

19.05.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Da jeg skulle til pige-fødselsdag torsdag og manden derfor ikke skulle med…. benyttede jeg lejligheden til at iføre mig… Sparkedragten (sådan betegnes min fine buksedragt af min mand).

Med den benævnelse forstår i nok, at jeg sjældent har den på sammen med min mand – rent faktisk har jeg kun haft den på to gange før. Nu er det ikke fordi han skal bestemme, hvad jeg skal have på (og det gør han ved gud heller ikke), men jeg kan jo godt selv se, at den ikke fremhæver figuren, som mange af mine fine kjoler gør (godt argument!!) og derfor bliver jeg svag i øjeblikket. Kender i det? eller er i alle hardcore hvad angår jeres tøj?

Jeg skal også blankt erkende, at det godt kan foregå omvendt også…. selvom min mand selvfølgelig altid er velklædt 🙂

Anyways… jeg tog den på og var godt tilfreds… havde dog lige en blazer med, da man jo aldrig kan vide om der skal danses på bordene lige fra starten af….. (min blazer hang dog på stolen det meste af tiden)

Jimmy choo for H&M buksedragt + bælte/Lovechild Blazer/Acne støvler

English: Thursday at the birthdayparty I had a jumpsuit from Jimmy Choo for H&M on. My husband doesn’t really like it so it was perfect, for a only-girls-party. I was happy to wear it with a blazer from Lovechild and my Acne boots….

16 thoughts on “19.05.2012

 1. Haha fedt at han kalder den for sparkedragt 😉 Jeg ejer ikke selv en buksedragt, da jeg endnu ikke har fundet en der klæder mig. Men kunne rigtig godt tænke mig en.
  Nu har jeg ingen kæreste, men hvis jeg havde så ville jeg også selv bestemme hvad jeg vil have på. Men selvfølgelig vil jeg også have noget på, som han synes er pænt til mig.

  • Nemlig, man er jo trods alt ikke helt upåvirkelig for om ens elskede synes man ser godt ud eller ej 😉

 2. Normalt er jeg egentlig ikke til buksedragter, men synes faktisk denne her er super flot! Tror det er udskæringen foroven og så det enormt flotte bælte du har sat til den der gør jeg kan lide den 🙂

 3. Haha, det er lige nøjagtig det samme min kæreste siger om buksedragter. Mænd altså! Jeg synes du ser vildt godt ud i det outfit – bæltet er for øvrigt super lækkert.

 4. Det er da en lækker outfit,og du ser meget stilig med den på:)

  Det er ikke første gang jeg hører/læser at mænd faktisk hader buksedragt af et eller anden grund…Til og min kæreste…
  Det er godt at have tøj man selv kan lide at bare, og det er godt at have tøj der ens mand også kan lide…
  Mig og min kæreste havde mange diskussioner pga. min lidt for ekstravagant og udfordrende garderobe…Så jeg måde gå på kompromis og lave noget tøj jeg kan/kunne bruge når vi var/er sammen i byen;)

  Fortsat god søndag:)

  • Tak 😉
   Og ja, man vil jo gerne bestemme helt selv og stadig gerne have at mand/kæreste synes man er pæn…. godt der er så meget tøj, at der er basis for gode kompromiser 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.