Almost done…

24.05.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

20120524-135054.jpg

Jeg tror jeg når det!
De sidste mange dage har været ret hektiske – pyhhh. Jeg er ellers ikke typen, som sætter en ære i at gå rundt og have så travlt.
Nogle gange får jeg det indtryk, at rigtig mange mennesker føler sig både priviligerede og vigtige, fordi de har så pokkers travlt; men i virkeligheden tror jeg det langt hen ad vejen er noget vi selv styrer.
Er jeg helt på vildspor?
Eller er jeg bare heldig, at jeg ikke lader mig stresse selvom jeg har travlt?
Ok – indrømmet, nogle gange kan jeg også stresse lidt, men som med et mantra, siger jeg til mig selv…. du kan kun være ét sted, du kan kun lave én ting ad gangen, ordentligt og vigtigst… du har kun ét liv (well – as far as i know)

Under alle omstændigheder…. nu er jeg nået på den anden side af denne lille pukkel og hverdagen, som jeg ikke betegner som travl, snarere som fyldt, indfinder sig igen.

Husk at nyde livet, alle mand!

Billedet for oven er fra i morges og taget af ældstesønnen 😉
Det under, er fra i eftermiddag og cardiganen er kommet af 😉

20120524-160152.jpg
uldkjole/Blus’ Bar

10 thoughts on “Almost done…

 1. Sikke en skøn farve din kjole har 🙂
  Jeg er faktisk meget enig. Det er og selv der (det meste af vejen) stresser os selv, da vi mister overblikket. Jeg gik selv ned med stress sidste år og var sygemeldt fra jobbet i 3 måneder. Nu tager jeg tingene meget mere med ro og tæller til 10 inde i mig selv. Og så er jeg også begyndt at sætte mig selv først (næsten da), da det er noget jeg aldrig tideligere har gjort. Men man er jo selv, den vigtigste person i sit eget liv 🙂

  • Åhh det vidste jeg ikke – men det er rigtig godt at du nu kan sætte dig selv og dine behov først. Det er virkelig en skam, at så mange mennesker skal igennem en stress-sygdom, før de stopper op og slapper af.
   Jeg har aldrig haft stress, men har været bange for at få det…. men nu bilder jeg mig ind, at jeg kan mærke på mig selv, når det hele bliver for hektisk…. og kan jeg se en ende på det (indenfor overskuelig fremtid) kører jeg bare der ud af, og ellers skærer jeg ned til de basale behov…. familie, søvn, mad, motion og blogging 😉
   Go’ pinse

 2. Jeg er ikke fan af at have travlt, tilgengæld er jeg MEGET tilfreds når jeg har nået en masse ting i løbet af en dag. Prøver også at undgå stress og må bare tage én ting ad gangen.

  • Når bare man kan lave den prioritering med at tage én ting ad gangen… så tror jeg man er nået langt. For selvfølgelig har man tit travlt, (selv om man ikke ønsker at have det) og det er jo også sundt, når bare det ikke er uoverskueligt. Jeg ser det lidt som, at have fundet lyset, når man forstår, at nyde livet og slappe af (uhh …. kom det med alderen??)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.