Solens s’er….

25.05.2012 af: walkinrunout Kategori: tips & tricks

Når nu den dejlige sol endelig er kommet frem er det da virkelig tarveligt, at begynde at smide formaninger rundt om at holde den væk – ikke desto mindre vil jeg lige fortælle, at undersøgelser har vist, at vores øjne kan tage skade at UV-strålerne… og for vores børns vedkommende er det endnu farligere…. og har de smukke blå øjne er det helt skidt.

Forskerne råder til at de fire solråd…. de fire S’er…. udbygges til fem. Så foruden Siesta, Solhat, Solcreme og Sluk solariet, så kunne man tilføje Solbriller.

 Så nu er der lidt ekstra shopping på programmet!

 

Der er faktisk rigtig mange fine solbriller til børn, og mange af dem til de helt små, har rem om nakken, så de ikke falder af.

Mine sønner synes disse er flotte…. og at de så hedder mini-millionare, er jo bare sjovt.

 

12 thoughts on “Solens s’er….

  1. Det med øjnene og solen vidste jeg faktisk ikke.. men så er det godt, at jeg er blevet bedre til at få et par solbriller på. Jeg går og kniber sammen i øjnene og fandt ud af, at jeg kunne være på grænsen til hovedpine hvis jeg gik sådan en hel dag.. så det kan være godt mod flere ting at tage et par solbriller på 😉

  2. Jeg bruger ALTID solbriller og det er først og fremmest fordi jeg synes det er vildt ubehageligt at gå og knibe øjnene sammen hele tiden. Bag solbriller kan mine øjne “slappe af”. Mine piger har også solbriller, de synes heldigvis de er sjovt med sådan nogle, måske en pigeting her, for drengene synes ikke de er et hit 😉

    • Nej mine drenge er heller ikke så vilde med at rende rundt med dem på – de får dem oftest kun på, når vi kører bil og solen generer…. men nu skal jeg nok til at kræve, at de bruger dem, for den yngste har blå øjne 😉

    • Ja, nemlig…. og der er vel det samme som med sko…. det er sundt, at have nogle at skifte imellem 😉

  3. Det er da også et sejt navn til solbriller! 😉 Jamen vi skal jo være forsigtige med den sol, selv om det er skønt-skønt, at den endelig er her. Og solbriller synes jeg slet ikke jeg kan undvære udenfor, så det kommer helt af sig selv. Nu skal jeg bare have fundet den ultimative solcreme, for jeg har lige fundet ud af, at den jeg har købt fra Matas smitter af på hvidt tøj.. æv, æv! Det kører ikke så godt for mig, det dér solcreme-show, haha! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.