Basement stuff

28.05.2012 af: walkinrunout Kategori: kreativitet, today

Jeg har været nede i vores kælder i dag – hvilket der egentlig ikke er noget underligt i, for dernede er vaskemaskinen 🙂
Det sjove er, at jeg faldt over noget gammelt tøj, jeg havde både gemt og glemt.

20120528-141821.jpg
Tre fine nederdele, som jeg faktisk selv har syet – jeps… da jeg var yngre og havde masser af tid, syede jeg faktisk meget.

20120528-141939.jpg
De tre nederdele er syet af gardinstof, som jeg har fået gratis og de er så vidt jeg husker fra …. hold fast…. 1990’erne!
Nu er det jo ikke fordi de har ligget i kælderen i 20 år… jeg har brugt dem og især den grå …. men bare ikke lige de sidste 4-5 år.

20120528-142529.jpg
Ret vildt at tænke på, at jeg har syet så fint… indsnit, oplægning i hånden mm. Jeg tror at jeg vil se om jeg ikke kan få brugt dem lidt i år …. farverne er der jo i hvert fald ikke noget galt med her i 2012.
Hva’ syns’ i – kan de ikke godt gå?

20120528-142925.jpg

20120528-142952.jpg

13 thoughts on “Basement stuff

 1. De er rigtig flotte, specielt den med det grønne i 🙂 Det er altid skønt at finde tøj man selv havde glemt, dem kan du sagtens bruge her i sommeren 🙂

  • Tusind tak Rikke – ja jeg havde egentlig helt glemt, at jeg kan sy…. der har bare været en lang periode, hvor det ikke var så smart og det egentlig heller ikke kunne betale sig, at sy selv. Det gode ved det, er jo, at man får det som man vil have det 🙂 måske jeg skal finde tiden til det, igen!

 2. Ej dem kan jeg helt vildt godt lide. Og så lige en tynd sort skjorte og nogle pæne sommer sandaler.
  Hvor er du dygtig til at sy. Tror du skal ned og kigge gemmerne igennem lidt mere – hvad mere kan du finde ? 😉

  • Ha ha – ja der er meget nede i kælderen – jeg er en samler og smider kun noget ud, når jeg ikke længere har plads 😉 man ved jo aldrig, hvad man lige får brug for!
   Jeg fandt faktisk også et festdress – korsage og lang nederdel…. men det er for stort nu (jeg skulle til to bryllupper lige efter jeg havde født og ville ikke bruge særligt mange penge på ny kjole)

 3. Meget fin fund:) Er meget begejstret at det er i pastelfarvene, og nu kan man sige at de falder under kategorien “the vintage”:)
  Glæder mig at se dem i styling;)

  • Tak skal du ha’ 😉
   Fandt dem desværre ligesom vejret igen blev køligere – men de kommer helt sikkert på, når varmen kommer igen 🙂

 4. Pingback: Ferietid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.