A question of… igen

31.05.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er glad for t-shirtsene fra “A quistion of”- det er nok mere en hemmelighed, at jeg holder skarpt øje med deres webshop og de nye sjove print de finder på.

De plejer, at lave flere forskellige styles af t-shirts, tanktoppe og sweatshirts og altid i farverne sort, hvid og grå – de er fremstillet af økologisk bomuld og lavet bæredygtigt med hensyn til både mennesker og miljø.

Nu har de så også tilføjet en fin blå farve til deres sortiment og jeg er da blevet helt vild med denne lækre leopard sweatshirt til ca. 600 kr.

og denne fine t-shirt til ca. 360 kr.

Lige nu kan man faktisk også få en masse forskellige t-shirts  og sweatshirts på tilbud gennem “Designers&friends” 

Snuppet fra Designers&friends hjemmeside:

Designers & Friends er et privat outlet, hvor der kun er adgang for venner og inviterede. Vi finder de bedste og mest efterspurgte designmærker og tilbyder dem til venner, op til 80 % under vejledende butikspriser.

Hvert designmærke sælges i sit eget outlet på designersandfriends.dk i en kort periode på typisk 5 dage, hvorefter salget slutter.

Det er gratis at blive medlem af Designers & Friends, men man kan kun blive medlem med en invitation fra Designers & Friends eller inviteres af et eksisterende medlem.

 

Er I ikke også bare vilde med A quistion of?

8 thoughts on “A question of… igen

 1. Tak for invitationen! 😉 De blå farver bliver debatteret en del i blogland pt., og jeg bliver altså nødt til at sige, at jeg synes de er aldeles superskønne! Jeg synes stadigvæk også, at de kan være temmelig besværlige at style, men hold da op, hvor er det en lækker blå farve på den sweatshirt! Har faktisk taget mig selv i at surfe blå toppe de seneste dage, så det ender jo nok med, at jeg overgiver mig! 😉

  • Ja som regel overgiver man sig til sidst 🙂
   Og denne blå er så nok ikke det værste, at overgive sig til. Jeg synes faktisk at den klæder de fleste. 😉

 2. Hvor er den fed den t-shirt…har handlet hos Designers &Friends et par gange før og begge gange har det været meget sen levering og jeg har måtte rykke for varene…

  • Ja de er ikke så hurtige, men jeg tror det er noget med, at de skal have afsluttet kampagnerne inden de ser på bestillingerne.
   Man kan jo håbe at de bliver bedre og bedre.

 3. Jeg ejer ikke noget fra A question of, men har tit været fristet!

  Og du ved jo godt jeg elsker blå, det har været min yndlingsfarve så langt jeg husker tilbage, jeg har bare ikke været så god til at bruge farven tøjmæssigt, men jeg synes det klæder mine blå øjne og derfor vil jeg gerne bruge farven mere.

  • Ja – blåt er flot til os blåøjede – jeg er som bekendt også blevet ret glad for blå 🙂

 4. Uh, de laver sådan nogle cool sager. Jeg har selv en enkelt t-shirt, men jeg var virkelig tæt på at klikke to mere hjem, da jeg så de var på tilbud hos Designers & Friends. Har dog ikke gjort det. Endnu….

  • Ha ha – det der “endnu” lyder ret overbevisende 🙂
   Men de er også virkelig lækre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.