Breakfast ❤

31.05.2012 af: walkinrunout Kategori: food & drink

Tak for alle kommentarerne i går – og jeg er glad for, at vi lige alle sammen blev mindet om hvor vigtigt det er 😉
Nu til noget andet og hyggeligere 😉

En af de bedste ting ved at have fri er, at der er utrolig god tid til både at forberede og spise morgenmad.
Generelt elsker jeg al mad, men især morgenmad er favorit og når jeg har tiden til det, nyder jeg alt fra presset juice, over pandekager, til æg og bacon.
En af favoritterne er æggetoast (det kalder jeg dem i hvert fald).
Det er brød dyppet i sammenpisket æg, som så er stegt på panden, til de er gyldne og sprøde.

20120530-220807.jpg
Jeg kan rigtig godt lide mine æggetoast med kanel samt lidt honning eller sirup på, mens yngstesønnen dypper sin i ketchup (hans store favorit – tror faktisk han kan spise alt, hvis bare der er ketchup på)
Når man så får en kaffelatte, homemade-with-love til – er der da ikke noget, der kan vælte éns dag.

20120530-221159.jpg
Til hverdag når tiden er knap, laver jeg tit scrambled eggs i microovnen – super nemt og hurtigt – et lille drys kanel og kardemomme (nogle gange bare salt og peber) og så er den ged barberet 😉
Jeg har fundet ud af, det er noget af det, der holder mig mæt længst tid – hvad får i?

12 thoughts on “Breakfast ❤

 1. Årh, æggetoast med kanel.. det er bare godt! 🙂 I weekenderne kan vi også godt lide at gi’ den gas med enten scramblede æg eller æggetoasts og stegt skinke el. hamburgerrryg (lækker erstatning for bacon). Et lækkert tilbehør til sådan et morgenbord er iøvrigt finkthakkede æbler hældt over med lidt ahornsirup og drysset med sesamfrø. Mums! (Man kan også blande halvt æbler og agurker – det bliver det ikke ringere af). Min daglige morgenmad består af 2 skiver ristet rugbrød, én med kommensost, og én med mørk pålægschokolade og et ordentligt tykt drys af hørfrø! Og ja – det allervigtigste er så den gode kaffe til at skylle det hele ned med. Jeg luner gerne et skvæt rismælk og blander i.. perfekt sødligt/afrundet smag. Og så har vi i øvrigt nået den alder, hvor vi ææælsker at få en bitter til morgenmaden om søndagen! 😉

  • Åhh det lyder også lækkert…. alt sammen (måske med undtagelse af bitter – det har jeg ikke lært endnu – kan man måske tage en gul gajol eller lille grå i stedet?)
   Det med æbler og agurk skal jeg have prøvet – det lyder friskt og sundt 😉
   Jeg kan ligesom fornemme, at du også er morgenmads-glad – dejligt!

   • Jep – uden morgenmad dur det ikke! 🙂 Om det er bitter, gul gajol eller noget andet tror jeg ikke er så vigtigt; bare man kan lide smagen 😉 Tror nok også vi har erstattet det med snaps en gang!

 2. Det ser farlig ud HAHA 🙂
  Jeg elsker også min morgenmad som består af yoghurt, fiberkost, mandler og granatæble – kunne leve af min morgenmad, hvis jeg måtte hihi 🙂

 3. Herhjemme kalder vi det for Arme Riddere (ingen anelse om hvor det stammer fra), men jeg er også stor fan! Jeg er generelt bare stor fan af morgenmad, jeg går helt kold hvis jeg ikke får noget at spise først på dagen. Til hverdag bliver der sjældent disket op med det store morgenmadsbord, men i weekenden er det virkelig hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af det og sidde længe ved morgenbordet 🙂

  • Arme riddere…. nåhh ja, det har jeg da hørt – i hvert fald så lækkert – man burde egentlig bare stå op en time før man ellers skal og så bare sidde og hyggespise, læse avis og sludre…. som søndag hver dag 😉

 4. Jeg har aldrig selv prøvet at lave dem, men de smager herligt, mums 🙂
  Til hverdag når jeg ikke andet en yoghurt med noget knas. Det tager ca. 4 min. at spise. I weekenden forsøger vi at hygge, når vi er hjemme sammen, hvilket højest er om søndagen. I denne weekend slet ikke 🙁 Så bliver der lavet brunch eller kørt ud efter det 🙂

  • Uhh brunch… det er jo næsten det aller bedste – det får vi desværre ikke så tit mere (efter vi har fået børn) de vil gerne have noget mad tidligere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.