Tøsetur – coming up

01.06.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Skøn fredag med højt humør!
Jeg har været til en fantastisk yogatime efter arbejdet i dag – vores instruktør er noget af det sødeste og dygtigste og jeg føler virkelig pulsen falde og alle planerne inde i hovedet kapitulere og bare nyder de gode, men lidt hårde, stræk.
Godt for hende, men sørgeligt for hendes trofaste tilhængere, er hun gravid og skal snart føde – så i dag var sidste gang vi havde hende… så nu står den på hjemme-yoga i en ikke fastsat periode.

Nu skal jeg så have pakket til weekendens tøsetur – vi aner ikke hvor vi skal hen, hvad vi skal lave eller hvad vi skal spise, så det er lidt en udfordring. Det eneste vi ved er, at vi skal mødes i morgentidlig samt at vi skal have fint tøj på lørdag aften…. men ikke for fint, for vi skal ud at gå 😉
Jeg håber på Destortion i Kbh, og med overnatning på Bella Sky (det kunne da være fedt)
Indtil videre har jeg pakket ud og ind 3 gange…. og føler ikke helt endnu, jeg er der!!!! der er jo et helt døgn!

20120601-203835.jpg
Det eneste jeg er helt sikker på kommer med er, løbegear…. tøj og sko… ellers propper jeg nok bare alt det i, der kan være i kufferten.

20120601-204022.jpg
Alt efter hvor jeg ender, hører i fra mig i morgen 😉
God weekend, Ladies!

10 thoughts on “Tøsetur – coming up

 1. Hold da op, det lyder spændende, men godt nok også noget af en udfordring at skulle pakke til! Jeg tror godt jeg kunne få pænt meget svip af det, haha! Men det bliver da garanteret den fedeste tur! 🙂 Rigtig go’ tur og weekend! 😉

  • Tusind tak – jeg regner lidt med, at der bliver taget godt hånd om os for planlæggerne skal selv med (det er tre piger der har arrangeret)
   God weekend til dig også…

 2. Det er bare så vigtigt med en god træner, som man bliver motiveret rigtig godt af.

  Og ej hvor fedt at I skal afsted på tøsetur. Det lyder helt vildt hyggeligt 🙂
  Glæder mig til at se hvor I ender og høre om turen 🙂

  Rigtig god weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.