Weekendens høst….

04.06.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff ,

Pyhh denne mandag var én af de hårde. Jeg plejer faktisk, at være frisk og klar til en ny uge, men weekenden har sat sine spor – og når så alle andre end mig havde tænkt så langt, som til at holde fri i dag og i morgen…. blev det kun hårdere 🙂
(jeg ved godt, at rigtig mange var på arbejdet, men jeg synes bare jeg har talt med rigtig mange som holdt fri)
Jeg holdt dog fanen højt med tanke på, at jeg her til aften rigtig skulle ryste igennem med zumbaholdet og bagefter bare tidligt i seng 🙂
Men inden…. skal i lige se hvad jeg fik købt i weekenden.
Lørdag fik jeg, ud over gaver til drengene i form af t-shirts og FC Barca strømper, også shoppet en fin grå hættetrøje med orange snører fra Mads Nørgaard til manden.
Søndag var lidt en off Day for halvdelen af selskabet (dem der havde været mest) så hvad skulle vi ellers end bare shoppe videre???!!?
Så slog jeg til…

20120604-220708.jpg
Jeg bruger sjældent lipgloss, da det har en tendens til at få alt mit hår til at sidde fast på læberne, men jeg synes bare det er så flot til andre…. så da jeg så dette fine rød/orange eksemplar med glimmer i, besluttede jeg lige at gøre et sidste forsøg på, at lære det.

20120604-221604.jpg
Siden jeg købte min fine sorte Burberryfrakke har jeg været på jagt efter det helt rigtige tørklæde at bruge sammen med. Det har faktisk været svært, da jeg synes det oplagte beige Burberry bliver for meget, et ensfarvet eller mørkt for kedeligt. Jeg har haft LV’s leopard tørklæde i de rød/blå nuancer i kikkerten, men er lidt i tvivl om jeg virkelig vil bruge så mange penge på et tørklæde… (det var udsolgt da jeg var i Paris ellers havde jeg gjort det – kunne mærke jeg var klar der… men er nu i tvivl igen).
Så var det der bare lige pludselig… i Illum 🙂 det er fra Armani Jeans og farverne er lige mig 🙂

20120604-222626.jpg
Sidste køb…
Acne pistols – do i need to say more?
Jeg har ønsket mig dem længe, og glæder mig til at bruge dem…. så meget, at jeg faktisk kom til at tænke…. ‘skidt da med, at vi ingen sommer får’… (jeg skyndte mig dog at trække det i mig igen – så det er altså ikke min skyld…at der er så koldt)
Så skal pengekassen vist ikke bare lukkes for en tid, nej låses tror jeg!
Men var det ikke gode køb?
Ha’ en fortsat god mandag og god Grundlovsdag i morgen 😉

8 thoughts on “Weekendens høst….

  • Åhh det er da ærgeligt for dig 🙁
   Men det er jo vigtigt, at fodtøj sidder godt.
   Jeg har også Cypres, men de er lidt for høje, så jeg overvejer at sælge dem 😉

 1. Lækre sager! Jeg går også og overvejer et par bestemte støvler, men synes det virker lidt fjollet at købe støvler her om sommeren, selvom vejret ikke er til så meget andet. Men så længe det er et klassisk par som dine, som man ved man vil bruge til efteråret, så går det jo nok, så måske skulle jeg… 🙂

  • Ja jeg kunne altså ikke vente længere – og jeg har faktisk gået rundt i støvler den sidste uges tid – så jeg turde sagtens købe dem 🙂

  • Jeg har faktisk tænkt på at sælge cypres støvlerne, for jeg får dem ikke brugt nok – de er lidt for høje til, at jeg kan have dem på, på arbejdet…. det er faktisk lidt derfor jeg købte de andre…. De er lige 1,5 cm lavere og så går det fint 🙂 – men tak 🙂
   Du siger bare til hvis du vil købe – ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.