5/6-12 Grundlovsdag

05.06.2012 af: walkinrunout Kategori: exercise, today

Glædelig grundlovsdag! Det kan man godt sige ikke? Især når det meste af Danmarks befolkning har enten en hel eller en halv fridag.

Jeg var en af de heldige, der havde en halv fridag og da resten af familien skulle hygge herhjemme, tog jeg tidligere på arbejdet end jeg plejer…. og kom således også tidligere hjem 🙂
Min søde mand, der nu er blevet rimelig ferm på sin espressomaskine, lavede den skønneste kop kaffe til mig, da jeg lige var hjemme at vende.

20120605-212715.jpg
espresso-drøm

Her i eftermiddag var jeg til lokalt Grundlovsdags-løb.
Der kunne løbes enten 5 eller 10 km – for mit vedkommende blev det de 5, som jeg var sikker på, at kunne gennemføre (har været lidt sløv med løberiet de sidste tre-fire uger)
Det blev på under en halv time, hvilket er helt ok.
Men nu har jeg faktisk fået lyst til at komme ordentligt i gang igen …… tror jeg skal have lagt mig en plan 🙂

Nu skal der slappes lidt af med Satc (den og så ‘Venner’ bliver jeg altså aldrig træt af – sidder og hyggegriner lidt for mig selv, når jeg ser dem)

Håber i alle har nydt grundlovsdag 2012 🙂

16 thoughts on “5/6-12 Grundlovsdag

 1. Selv glædelig grundlovsdag! 🙂 Hvor ser den kaffe læx ud.. er helt vild med de der mælkeskumsdesign, eller hvad de hedder? Det er så fint! Må godt nok indrømme, at jeg blev noget irriteret over konceptet med halve og hele fridage i dag. Regnede lige med at jeg skulle ud og handle lidt ind til fars dags hygge.. det skulle jeg så ikke, nej! Og i Fakta, som jo altid har åbent, var hylderne nærmest ribbet. Det værste var dog, at datteren faktisk ikke kunne komme i skole, fordi busserne kører efter helligdagsplan – hvilket vil sige, at de nærmest ikke kører, men skolen havde normal undervisning. Forstå mig ret – det er ikke fordi jeg går ind for afskaffelse af alle de “skæve dage”, som der tales om, men jeg savner noget konsekvens på en dag som i dag. 🙂

  • Kan godt følge dig… det er ikke rigtig til at finde ud af – og det er da ekstra surt ikke at kunne komme i skole 🙁
   Jeg er med på at afskaffe halve fridage…. og hørte faktisk også i radioen i morges, en debat, om det egentlig stadig var relevant overhovedet, at have grundlovsdag.
   Mon ikke den også kommer i spil i regeringens spare-fridage-væk-plan!
   Personligt nød jeg min halve fridag, men jeg vil hellere undvære den end fx bededag 🙂

 2. Har haft fri både i går og i dag og har virkelig nydt det…til trods for lidt fødselsdagsstress. Har lige afsluttet dagen med en rigtig hyggelig aften i det bedste selskab:-)

  • Lyder virkelig skønt… det er jo en hel lille ferie så 🙂
   Og med en skøn afslutning – jeg tror da du får let ved, at klare resten af ugen 😉

 3. Ej hvor er din mand blivet en haj til det med at lave kaffe mønstre. Det ser vildt godt ud 🙂
  Og sejt at du løb 5 km på under 30 minutter 🙂

  • Tak – Ja han er blevet helt god 🙂

   Jeg var godt tilfreds med løbet, for det er længe siden jeg har været ude, at løbe…. og formen falder jo hurtigt 🙂

 4. Sejt løbet! Og sej kaffe! Det ser vildt lækkert ud med mønstret 🙂
  Det lyder som om du allerede er en god løber, men hvis du mangler en rigtig god plan til at forbedre enten tider eller distance kan jeg anbefale Henrik Jørgensens ‘Løbeskolen’ – den er super inspirerende og programmerne er meget effektive 🙂

  • Mange tak 😉
   Jeg er bedst til at have en fast plan og et mål, ellers kommer jeg let til, at prioritere andre ting end løb…… for jeg er også rigtig glad for zumba, tennis og yoga 🙂
   Så….tak!

 5. Lækkert med sådan en god kop kaffe, håber at jeg en dag kan overtale min mand til at vi køber en rigtig god maskine til formålet (Nespresso er nemt, men ikke helt rigtigt). Heldigvis er han begyndt at drikke mere kaffe, så det lykkes mig måske en dag 😀

  • Herhjemme er espressomaskinen en mandeting 🙂
   For at være helt ærlig, har jeg ikke helt lært, at lave kaffe på den endnu, men så længe manden synes det er sjovt, er det også fint med mig at få serveret kaffen…. og med fin kaffe-art på toppen (men du kan sige til din mand, at han jo ved at lave den selv, kan få den helt perfekt = som han bedst kan lide den)

 6. Wow, den espresso ser lækker ud!
  Det lyder hyggeligt med et motionsløb – synes altid at der er så dejlig stemning til de løb. Og man bliver bare mere motiveret når man lige har deltaget i et 🙂

  • Ja – jeg fandt i hvert fald ud af, at løbeformen falder hurtigt 🙂
   Og er nu topmotiveret for at løbe igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.