Dagens – 6.6.12

06.06.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today , , , ,

I dette indlæg fortalte jeg, at jeg havde erhvervet mig to par nye bukser og jeg lovede at viser dem herinde. Jeg har haft dem på indtil flere gange, men jeg har bare aldrig lige fået taget outfits-billederne.

Men her er i hvert fald det ene par. Der er fra S’nob de Noblesse og lavet i tynd bomuld med lidt spandex. Der er lynlåse ved benene og forlommerne (baglommerne har flapper, men dem har jeg ikke taget billeder af – wonder why!!!) Der koster 499,- men jeg kan ikke finde dem på nettet – så intet link.

Rützou bluse/Signal skjorte/S’nob de Noblesse Bukser/Lollys Laundry tørklæde/Esprit sko

Trods det, at solen var fremme i morges (kun dækket lidt af Venus) syntes jeg der var en smule koldt, da jeg skulle afsted på arbejdet, så jeg tog en skjorte mellem blusen og læderjakken – op ad dagen kom den dog af.

Var i tidligt oppe for at se Venus passere forbi solen? jeg går ikke voldsomt op i den slags, men kiggede da lige ud ad vinduet, da jeg hørte om det i radioen… jeg kunne dog ikke se noget – man skulle nok have forberedt sig med solbriller, svejsebriller eller lignende. Men et eller andet sted er det da fantastisk, at man oplever fænomener af den slags… når nu det kun sker meget sjældent.

4 thoughts on “Dagens – 6.6.12

  1. Smarte bukser, og virkelig lækre farvesammensætninger! 😉 Jeg fik ikke set det dér Venus-halløj og synes egentlig tit at vejret er sådan, at man ikke rigtigt kan se noget alligevel. Men for en del år siden stod datteren og jeg op klokken røv en nat, hvor de havde annonceret stjerneskud en masse. Vi klædte os varmt på og gik ud i natten og hvilket syn..! Stjerneskuddende nærmest væltede om ørerne af os (sådan føltes det i hvert fald!), og det var første gang vi så stjerneskud, begge to. En helt fantastisk oplevelse, som vi bare aldrig glemmer! 🙂

    • Hvor fedt, at i har den gode oplevelse sammen – jeg mener det er i september der plejer at være rigtig mange…. (jeg kan i hvert fald huske, at jeg har set stjerneskud, på rystesammentur i både gymnasiet og uni)
      måske jeg skulle prøve, at hive drengene op og se nogle….. Hvis de melder om mange igen… jeg tror heller ikke de har set det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.