Leo & ghost in colours…..

11.06.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today , , ,

Hånden på hjertet – havde i gættet de var blå? Leo-bukserne?

Det er det andet par bukser jeg købte for et par uger siden og min mand hader dem vist allerede. På arbejdet blev jeg også mødt af kommentaren…. Jens Jørgen Thorsen!!! (husker godt… ganske svagt, at han engang optrådte i røde leobukser….) men ved i hvad? Jeg elsker dem selv.

De er fra We Love og kan bl.a. købes her til 699,-

 

Tørklædet er med fine små spøgelser i grøn og grå – synes de er super nuttede og minder mig lidt om pacman-spillet.

We love Jeans/Oliver Cramer t-shirt/H&M sko/Rosemunde cardigan/bit’avant tørklæde

English: My new jeans from We Love in blue leo toghether with a ghost scarf. I love the jeans but i’m I the only one?

12 thoughts on “Leo & ghost in colours…..

    • Også jeg – dejligt, at du også synes om farven…. så er jeg slet ikke i tvivl om, at det er manden og kollegaerne, den er gal med 😉

  1. Neeej, hvor er de bukser fede! Og helt ærligt – jeg havde (lykkeligt) glemt alt om Jens Jørgen Thorsen, indtil du nævnte ham.. haha! Så jeg fik i hvert fald ingen associationer i dén retning! 🙂 Supernuttede spøgelser! 😉

    • Pyhh – det er kun godt, hvis ikke ret mange kan se ligheden mellem ham og mig – tror jeg 😉

  2. Det er da ret cool med blå leobukser, især i dén blå farve. Min mand har også tit mange sjove kommentarer til mit tøj eller sko, føler mig så nærmest rebelsk når jeg alligevel tager det på, he he.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.