Dagens 14.6.2012

14.06.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

20120614-204337.jpg

I dag havde jeg bare lyst til at have nederdel på og når nu vejret ikke lige nu er til nederdel, top og sandaler, måtte jeg jo finde på noget andet.
Det gik heldigvis også 😉

Se det er jo én af fordelene ved at have beholdt sit efterårs/vinter tøj i skabet – man er vel dansker.

Travl dag i dag så det bliver bare denne hurtige lille opdatering fra mig – hvor jeg ønsker jer alle god aften og god fredag 🙂 samt undsylder det hurtige snapshop i spejlet og med rod af sko i baggrunden (hvis det skulle ske, at i ikke havde lagt mærke til det… fik jeg da lige gjort opmærksom på det ha ha)

English: couldn’t wait for summer, so today i wore a skirt with boots – have a lovely evening and a lovely friday

12 thoughts on “Dagens 14.6.2012

  • Jamen er det ikke utroligt?
   Jeg kom til at se på mine drenges sandaler i dag…. Dem har de kun haft på et par dage i år og vi er langt henne i juni!!!!!

 1. Haha du gjorde mig opmærksom på baggrunden 🙂
  Ellers tænker jeg bare rigtig efterårs outfit 🙁 Men det ser dejlig behageligt ud 🙂
  Og ja man er jo dansker – mit vintertøj hænger også stadig fremme.

  • Ja jeg tænkte det nok 😉
   Men det er egentlig også ok…. for med to drenge, ser der nu sådan ud i gangen det meste af tiden 😉

 2. Jeg kan også rigtig godt lide dit outfit! Men ja – det er næsten skræmmende, hvor lidt man har fået brugt sit sommertøj. Jeg nåede lige at få købt et par ting, inden det lækre vejr forsvandt, så nu er jeg da spændt på, om jeg i det hele taget får det taget i brug i år? Ellers må jeg parre det med tights og støvler, som du gør! Også go’ aften og fredag til dig! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.