Magasinet Sommerliv – sponsoreret indlæg

15.06.2012 af: walkinrunout Kategori: motion, sponsoreret

Jeg læste om Sommerliv på Charlottes blog Rebel Against Yourself og da jeg faktisk går mest op i den form for sport, der dyrkes, frem for den der vises i TV, måtte jeg lige se lidt nærmere på magasinet. (ok – fodbold vil jeg nok hellere se end dyrke selv)

Det er et onlinemagasin, lavet af AP Pension, om Kost, Psyke, Træning og motion – og fokus er så vidt jeg kan se lagt på udendørsaktiviteter.

Mig og min Kajak

 

Jeg blev så sidenhen spurgt, om jeg ville lave et indlæg om magasinet, hvortil jeg svarede ja – og jeps det er dette 🙂

Magasinet henvender sig lige så meget til piger, som til mænd og man kan læse samt se filmklip om både sunde mellemmåltider, nyttige motions-apps og guldkorn fra eliteidrætsudøvere (hvem – må I selv åbne magasinet og se!)

Mig og mit løbeur

Det er sjældent, at jeg går død i mine træningsrutiner, men det sker og så er én af de største motivationsfaktorer faktisk at læse om sund kost, træning samt det andre har udrettet. Derfor synes jeg Magasinet er rigtig fint…. det er altid ved hånden (i hvert fald, hvis man som jeg lever i tæt følgeskab med sin smartphone) og så er det overskueligt og anderledes.

Mig og Kvindeløb

 

Hvis I har lyst til at prøve at læse magasinet, kan i finde det her og hvis I svarer på et enkelt spørgsmål har i også mulighed for at deltage i lodtrækningen om 5 stk. gavekort á 1000 kr.

 

8 thoughts on “Magasinet Sommerliv – sponsoreret indlæg

  1. Hep hey – så er jeg også med i kampen om gavekort! I øvrigt et spændende magasin, som jeg nok skal få meget fornøjelse af. Men altså hold da op, et aktivitetsniveau du har?? Kan næsten blive helt forpustet ved tanken, men jeg beundrer virkelig din energi! 🙂

    • Ha ha – det er faktisk motionen der gør, at jeg har overskud til alt det andet…. det er ikke løgn, at motion GIVER energi (men nogle gange går det også lidt for hurtigt – indrømmet, men det er næsten aldrig motionen jeg skærer væk) 😉

  2. Jeg synes også at det kan være en stor motivation at læse om sund kost og motion. Og så selvfølgelig at investere i lidt nyt løbegear 🙂 Det plejer nok at kunne få mig ud af starthullerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.