superwoman in action

17.06.2012 af: walkinrunout Kategori: today ,

I haved nok ikke gættet det, men det er mig selv jeg refererer til med overskriften. Ikke for jeg ved hjælp af kryptonit eller diamanter, har fået overnaturlige kræfter, men fordi det rent faktisk er lykkedes mig at skifte fra almindeligt tøj til festdress på under to minutter og det tilmed på en rasteplads et sted uden for Viborg.

Grunden…. jov – jeg skulle egentlig være til møde hele weekenden i Lübkers Golf Resort, men ind over kom så en kær venindes runde fødselsdag.

Og for at få mest muligt med af begge dele, fik jeg arrangeret en afhentning af mig på Mols, festdress klar i bilen og en sød mand, der næsten brugte hele lørdagen på at køre rundt efter, og med mig.

Bllack noir kjole/Vagabond sko/halskæden har jeg lige fået af min mor

Som sagt gik det tjept og min mand mener, at det da er rart at vide, at det kán lade sig gøre, at være klar på under to minutter – ups – ikke helt gennemtænkt.

Fødselsdagsfesten var rigtig vellykket og fødselaren havde faktisk lavet et sjovt tiltag, som jeg lige vil dele med jer.

Inden forretten skulle vi alle sammen ind i den store stue (senere kom den til at hedde gymnastiksalen… trods det at størrelsen kun var ca det halve). Her havde hun arrangeret, at der kom en danser som skulle lære os alle at danse Merengue. Det er en latinamerikansk dans, som taktmæssigt er ret let…. et to et to og det lykkedes hende, at få rystet os sammen samt lært os både lidt drej og sving og hoftevrikken.

Efter hovedretten var jeg faktisk selv på, med zumba – og alle gæster dansede ivrigt med og gjorde plads til desserten og endelig efter desserten fik vi alle introduktion til en Afrikansk stammedans. Det var en super fin måde, at lave nogle sjove indslag til en fest på og der var bare gang i dansegulvet efter maden…. nu havde alle jo ligesom forudsætningerne for at kaste sig ud i det.

Kan i alle have en rigtig god søndag.

English: Superwoman refers to me – changing from daily clothes to party outfit in under two minutes. One of my friends held a birthdayparty yesterday and she had arranged with three different people, (one of them …me!) that they had to dance with all the guests. So everyone learnd to dance Merengue, zumba and African tribal dance.

10 thoughts on “superwoman in action

 1. Haha nej det var ikke helt gennemtænkt 😉
  MEn sejt at du kunne. Tvivler på at jeg ville.
  Og nøj hvor er din kjole bare pæn. Skøn farve og facon.

  Det lyder som en rigtig god måde også at være lidt aktiv på, til et selskab. Synes ofte at man bliver lidt tyng i benene, når man bare sidder ned hele tiden.

  • Nemlig – det var bare super.
   Både til maven og sammenrystning af selskab.
   – og tak mht kjolen – er også ret glad for at jeg valgte den i mørke blå (den fås også i sort)

 2. Haha – ja i retrospekt var det måske lidt dumt at vise manden, at det rent faktisk KAN lade sig gøre, at blive så hurtigt færdig 😉 Du så rigtig godt ud, og det lyder som et brag af en fest med al den dans!

  • Ja – bliver nok svært næste gang, jeg gerne lige vil gå og nusse lidt et par timer inden fest 🙂
   Og det var en kanon fest – dans gør jo faktisk folk ekstra glade 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.