Friendtex-forhandler søges

18.06.2012 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, tips & tricks

Kunne du tænke dig nye udfordringer? og kunne du tænke dig, at arbejde med modetøj og salg?

Så er her et tip om muligheden.

 

Med Friendtex, som blev grundlagt i 1986, kan du nemlig blive forhandler af modetøj.

Friendtex er Nordens største virksomhed indenfor salg af smart modetøj på homeparties og har i dag mere end 400 forhandlere i Danmark. Virksomheden har hovedkontor i Herning og beskæftiger her 35 medarbejdere. De har et motto, som jeg synes lyder rigtig godt: At gøre det sjovere at købe smart modetøj (for hvad er i forvejen sjovere end at købe tøj?)

Hvert år kommer der to nye kollektioner, forår/sommer og efterår/vinter, og jeg har da lige kigget lidt i forår/sommer 2012. Der findes alt lige fra smykker, over tasker til tøj og sko.

Prislejet er middel og størrelserne går fra xs til xxl – nogle styles til 4xl. Materialerne er lækre og overvejende bomuld, viskose og hør, men der er også meget andet og især synes jeg det er lækkert, at læderitems, som sko og tasker er i ægte skind.

Mine favoritter er denne bluse med muslinge print i sarte farver. Den er i 70% bomuld og 30% silke og koster i udsalgspris 399,-

 

Og denne cardigan er da helt fantastisk i farven. Den er i 55% hør og 45% bomuld og koster 379,- i udsalgspris.

 

Jeg ved godt at det godt kan se ud som om at jeg har nok støvler, men når nu sommeren er så lunken, at der sagtens kan bruges støvletter… kan jeg helt sikkert godt bruge mange par og de her grå ruskindsstøvler til 899,- er rigtig fede.

Der findes flere forskellige salgskoncepter, som tager udgangspunkt i, hvor meget tid man vil og kan lægge i det – lige fra afholdelse af enkelte homeparties til etablering af et salgssted/butik.

Lige nu har jeg ikke tid til selv at blive forhandler, men jeg har faktisk overvejet det, da jeg selv synes at konceptet med homeparties er så hyggeligt og man får lidt ekstratid sammen med sine veninder – jeg har været til homeparties med både Pompdelux, tupperware, Milk Copenhagen, Aloe Vera og faktisk også Friendtex – Men hvorfor er det i grunden altid pigerne der render til homeparties… jeg kunne da godt se et homeparty med værktøj …. der kunne så være øl i stedet for vin, brædder i stedet for prøverum osv – tror i på det kunne ske?

Hvis det er noget du godt kunne tænke dig eller bare er blevet lidt nysgerrig, kan du klikke her, hvor der står meget mere om konceptet, homeparties og fortjeneste ved det.

2 thoughts on “Friendtex-forhandler søges

    • Heller ikke jeg, men det er da en fin måde, at tjene lidt ekstra, hvis man er studerende (jeg kan godt huske, at det føltes som om man havde travlt dengang…. men jeg blev klogere) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.