Rain, rain, rain

19.06.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg er ikke rejst til Skotland (det sted, jeg tror der regner mest), næ jeg sidder som bare i DK og tænker, at når nu solen har gemt sig…. kan det da ligeså godt give sig til at regne.

Så kan jeg nemlig hoppe i mine nye gummistøvler.

20120619-142926.jpg
De er fra Shoescribe.com, som i øjeblikket har udsalg. Derfor skulle jeg også kun slippe lidt mere end 400 kr. for dem – fornuftig pris 😉

20120619-143921.jpg
Jeg har ellers været fast tilhænger af Ilse Jacobsen, hvad angår gummistøvler, for de er nu de bedste at have på, men jeg manglede nogle uden snørere, som jeg rigtig kan gå i sump og lignende med (jo, det sker, at jeg har brug for at gå rundt i en sump) og så tog jeg en rask beslutning og hoppede med på Hunterbølgen.

20120619-144331.jpg
Welove bukser/heartmade t-shirt/Marc by Marc Jacobs ur-halskæde/bit’avant tørklæde/Hunter gummistøvler
Det er min søn, som har taget billedet og han mente ikke han kunne holde kameraet stille – det er nok derfor, at jeg ser lidt bekymret ud… Men det gik vist ok

Og mens jeg sidder og blogger kommer solen frem …. tror jeg smider støvlerne og springer i ballerinaer og gå ud.

English: I bought new wellies, so now i’m waiting for rain (but while blogging the Sun comes out – so i’m enjoying it instead

18 thoughts on “Rain, rain, rain

 1. Haha – det samme skete for mig sidste år; jeg investerede i et par Hunter og straks begyndte solen at skinne (og det gjorde den ellers ikke meget sidste år!)
  Jeg tror dog nok at du skal blive glad for dem, jeg synes at de er virkelig behagelige at gå i og hvis man skal igennem en sump er de uden tvivl ikke til at undvære!

  • Ha ha – og det er da bedre, at der er sol og jeg har Hunters….. end hvis det regnede og jeg ingen havde 😉
   Håber jeg bliver glad for dem 😉

  • Prøv at se der på Shoescribe…. det er der hvor jeg har set dem billigst 😉
   Ellers har de dem også i Kvickly i denne uge til 699 kr.
   😉

 2. Superflotte gummistøvler…har faktisk kigget på dem selv (selv om de ikke har stilethæle…haha) og dine bukser er bare så flotte:-)

  • Tak Marianne – måske lige netop du kunne få dem til at fremstille dem med hæle 😉
   Jeg har set at Burberry laver nogle med hæle….. Ikke stilethæle, men mere end de to cm, de andre her har 🙂

 3. Tillykke med dine HUnter. Dem bliver du glad for 🙂 OG sikke en dejlig pris 🙂
  Jeg kan godt lide det nederste billede, hvor vi lige får lidt bolig med. Hvor bor du fint 🙂

  • Tusind tak Didda!
   Sjovt – jeg har faktisk ikke været så vild med at tage billeder indenfor i vores hus – tror det stadig er lidt for privat, men små snapshots i hjørnerne, bevarer vel stadig privatlivet…. så måske kommer der flere 😉

 4. Ja det er jo ikke til at undvære gummistøvler; ikke i Skotland og åbenbart heller ikke i Danmark! 🙂 Men nu er du da klar til både en tur i sumpen og en tur på festival, hvis det skulle være; alt efter vejret kan det sidste jo nemt udvikle sig til det første! 😉

  • Ha ha, ja det havde jeg slet ikke tænkt på – plejer ikke at tage på festival 🙂
   Når børnene skal passes prioriterer vi oftest weekend get aways og ikke festival, men vi skal dog til grøn koncert (hvis vi kan få presset én af datoerne ind i programmet – og for første gang skal vi have drengene med) 😉

   • Det lyder hyggeligt med Grøn koncert sammen med drengene – rigtig god tur! 😉 Det var også mest med tanke på, at Hunters jo efterhånden er blevet en “obligatorisk” del af et festival-outfit! 🙂

    • Nåhh ja – men det kan da godt være, at jeg skal finde en festival at tage til 🙂 drengene ville sikkert elske det… telt, mudder, musik og sodavand 🙂

 5. Det var da en rigtig fin pris! Det er sjældent jeg går i gummistøvler, men sidste år valgte jeg alligevel at købe et fint par, så jeg kan være bare lidt fashionabel hvis regnen vælter ned 😉

  • Ja, de er fine 🙂
   Jeg bruger dem til hundelufteture, og der gælder det jo også om at se fashionabel ud, ikk’? 😉
   Men jeg bruger faktisk tit mine korte, sorte Ilse Jacobsen, hvis vejret er dårligt…. for de er ligeså gode, at gå i som alm. støvletter.

 6. Hej, Super fede gummistøvler. Hvad størrelse er de og hvordan syntes du de er i størrelsen ? Sådan nogle må jeg også have mig – jeg har også nogle korte nogle ligesom dig, men nu har jeg fået vand i dem flere gange på gåtur med hunden og det gider jeg ikke mere. Det kan jo ikke passe, at man skal få våde fødder fordi man lige vil krydse en lille bæk eller et lettere mudret område. Men hvor høje er de der Hunter egentlig i cm – altså hvor dybt vand og sump kan man gå i ;-))

  • Mine er str. 40/41(eu) – 7(uk) – det står der i dem og jeg bruger normalt 40…. så jeg vil sige, at de er true to size 😉
   De er 43 cm høje, så en sump på ca. 40 cm’s dybde vil kunne forceres 🙂

  • Dine er virkelig flotte 🙂
   Og selvom jeg er glad for Hunterne… synes jeg nu stadig, at IJ er mest lækre at have på…
   Jeg må vel sige, at jeg er helgarderet nu 🙂