Is clinical

26.06.2012 af: walkinrunout Kategori: today

I dag har jeg været hos kosmetolog og fået den helt store tur – ansigtsbehandling med maske, massage og retning af bryn.
Skønt med lidt selvforkælelse.

20120626-202841.jpg
Hugo Boss t-shirt/H&M bukser
Ens ansigt er totalt afslappet og fugtet efter sådan en behandling og jeg var så godt tilpas, at jeg lige fik investeret i lidt nyt beautystuff.

20120626-203232.jpg
Mærket hedder Is Clinical og udmærker sig ved, at indeholde frugtsyre, som peeler huden.
Nu er jeg spændt på, at se hvordan det virker, når jeg selv går i gang.
Tit føles det jo ikke helt på samme måde, som når man bliver nusset om i flere timer.
Kender i Is Clinical?

Da vi nu skal på forlænget weekendtur til Belgien, her på torsdag, benyttede jeg også lige lejligheden til at få shellak på neglene…. denne gang i koralrød (selv om jeg godt nok synes den er lidt pink i det)

Fortsat god tirsdag 🙂

20120626-204201.jpg

English: Today i had my nails done with shellak. I had a massage, and bought some new beautystuff from Is Clinical – can’t wait to try it at home

4 thoughts on “Is clinical

  1. Koralrød eller pink – never mind, den er flot! 🙂 Uh, sådan en gang forkælelse hos kosmetolog er altså herrelækkert! Desværre ikke så tit jeg kommer forbi, men nyder det i fulde drag, når det sker. Jeg kender ikke mærket Is Clinical, men er da spændt på at høre om dine erfaringer med frugtsyrerne – har jo hørt en del gode ting om dem. Btw, så er din ring superfed! 😉

    • Ja jeg er også spændt – det er jo ikke det samme, at gøre det selv, men jeg tror nu det er ret simpelt – rens, serum, creme og natcreme… det kan da ikke gå galt.
      Tak for kommentaren om ringen – den er en gave fra min mand ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.