Balance Me…

06.07.2012 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Balance Me…. i mere end én forstand!
Hos skønne Anette fra beautyspace.dk vandt jeg for noget tid siden et skønt sæt fra Balance Me.

20120706-224949.jpg
Sættet bestod af rose otto body wash, rose otto body creme og hydrating rose otto & shea butter salve.
Jeg huskede at tage et billede med det samme, så jeg nu kan vise jer fyldte tuper og flasker og ikke halvtomme og slidte (egentlig kommer de ikke til at se slidt ud, de ser faktisk stadig fine ud efter brug)
Alle tre dele dufter skønt af roser – ikke overraskende – og de føles fantastiske på huden.
Jeg havde kun lige nået, at beslutte mig for, at jeg da skulle have mere af dette skønne mærke, da jeg var heldig igen (heldet følger de tossede) hos søde Guapizimo. Her vandt jeg denne lækre stellar face balm, som trods navnet er fabelagtig som neglecreme. Jeg smører lidt på om aftenen og synes mine neglebånd og sider på neglene er blevet super bløde.

20120706-230447.jpg
Hvor har jeg været heldig 🙂

Den anden del, som Balance Me også refererer til, er min yoga – min søde instruktør er jo gået på barsel, så nu må jeg klare mig selv…. men så er det jo godt, at vi lever i teknologiens verden, for med iphone, youtube og appelTV, kan jeg nu får de skønneste yogaøvelser og flows præsenteret på vores fjernsyn.
Jeg bruger meget de små film fra Bodyrock.tv, men også andre som jeg falder over.
Fantastisk, at det kan lade sig gøre og som sagt i overskriften – Balance Me!

Henter i også inspiration på youtube og nettet? Og kender i nogle gode videoer, så del endelig.

<< Pantene >>

10 thoughts on “Balance Me…

 1. Du er meget heldig! 🙂 Hihi kender godt det der, at så kommer der billeder af halvtomme dåser hihi 🙂
  JEg bruger faktisk slet ikke så meget youtube. Men hvis jeg har brug for inspiration, så er det bestemt en god kilde 🙂

  • Ja ha ha –
   Jeg bruger tit youtube, både til zumbainspiration og til forskellige tutorials… i alt muligt 🙂

 2. Det er simpelthen så skønt når man vinder lækre præmier! Ellers skulle man jo også skamme sig 🙂 Jeg er også ret stor fan af Stellar Face Balm, og har også selv den der lille fine taskestørrelse. Jeg har aldrig prøvet den på mine neglebånd, men det vil jeg da fluks gøre 🙂 Og tillykke med præmierne!

 3. De lyder virkelig lækre, de produkter fra Balance Me; duften af roser er skøn! Jeg er ikke kommet til bodyrock (endnu, hehe!), men ellers bruger jeg nettet – herunder Youtube – utroligt meget! Stort set alt findes jo med få klik i dag, og jeg bruger det til alverdens ting. Musik, neglelak-swatches, tutorials.. you name it! 🙂 (Jowjow, jeg følger med på sidelinjen, selv om jeg ikke blogger aktivt, pt.!) 😉

  • Dejligt du stadig er ‘her’ – håber i er ved at have styr på nedpakningen. Det bliver superspændende, at skulle til at indrette et helt nyt sted 😉

  • Den er bare super – undrer mig egentlig lidt over, at jeg ikke havde hørt om den for længe siden 🙂

  • Vi er godt nok heldige 🙂
   Så lækkert – jeg skal i hvert fald, have mere fra dét mærke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.