Tivoli & Opera

12.07.2012 af: walkinrunout Kategori: today

20120712-215030.jpg
Hele onsdagen tilbragte jeg i Tivoli. Altid en fornøjelig oplevelse med masser af vilde forlystelser og hygge. Hos Svannekeis fik vi den bedste vaffelis, jeg længe har smagt – de er ikke af de billigste, men en tivolitur kræver mindst én vidunderlig is og her kandiderer Svannekeis, altså som den bedste… hermed anbefalet (den ligger tæt ved hovedindgangen… ud mod Hovedbanen)

20120712-215514.jpg
I dag har vi besøgt Operaen og fulgte med på rundvisningen, som gav en masse Info om både byggeriet, interiøret og anekdoter om Maersk.

20120712-215722.jpg
Dagens outfit er lidt i baggrunden i fht. de helt fantastisk smukke lamper, der hænger i foyeren – de er lavet af over 1300 glasbrikker hver…. og de kom til Operaen usamlet (hvilket arbejde, hva’?)

20120712-220044.jpg
Her er én af lamperne set nedefra.

På tilbagevejen slog vi lige et smut omkring Cos, hvor jeg ikke kunne modstå et par virkelig lækre lysegrå bukser – ultra bløde og lange. I får dem at se snarest 🙂
Faktisk fornemmer jeg, at de vil blive set en hel del i fremtiden.
Knus & Kram

2 thoughts on “Tivoli & Opera

  1. Åååh, jeg skal så meget ha’ mig sådan en kæmpe isfætter dér i løbet af sommeren; det hører sig bare til! 🙂 Hvor er de flotte de lamper; nedefra ligner de, at man kigger i et kalejdoskop. Men jeg er glad for, aat jeg ikke skulle samle dem.. det ville da kun kunne gå galt med alle de glasstykker, haha! Glæder mig til at se de lysegrå fra Cos! 😉 Knuz

    • Ja kæmpeisvafler skal der til – og jeg fik lakridsis i min – mums.
      Lamperne i Operaen var så flotte og de fortalte at det havde taget 2 mænd 2 uger, at samle den første – stykkerne var næsten ens, men hvert stykke havde én bestemt plads – det må have været en noget anderledes arbejdsopgave 😉
      Knus til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.