Ship ohøj

24.07.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Jamen det er da helt fantastisk så smuk en aften det har været.
Jeg har leget sømand på et spejderskib … og sikke en oplevelse.

20120724-233553.jpg
Vandet var stille og roligt og solens stråler var stadig varme.

20120724-233701.jpg
Jeg havde ældstesønnen med – og han fik lov til at prøve kræfter med både ror, tov og en stor portion nye ord.

20120724-233818.jpg
Jeg elsker at sejle, men gør det sjældent, så det helt rigtige sailor-outfit, kunne jeg altså ikke diske op med – kunne ellers godt se mig selv i hvide højtaljede trompetbukser med guldknapper og en Coco-agtig sømandsbluse med blå og hvide striber…. det blev bare praktisk i stedet – ha ha

20120724-234145.jpg
Hvad med jer – er i garvede sejlere? Kan i overhovedet lide, at sejle? Eller er i vaskeægte landkrabber?
Jeg nød det og på en så smuk aften var det helt perfekt.
❤kram

10 thoughts on “Ship ohøj

 1. Har ikke rigtig haft mulighed for at være så meget på vandet, så en vaskægte landkrabbe, det må være mig:-) Men hvor ser det bare hyggeligt ud.

 2. Det var jo så lækkert vejr igår. Vi sad også ude fra kl 9 til kl 21.
  Jeg har vist aldrig prøvet at være ude og sejre på den måde. Så der må jeg vist hellere kalde mig for en landkrappe. Men jeg har en veninde som har en båd og det kan jeg godt lide, at sejre rund i kanalerne. Men det er vist ikke helt det samme 🙂

  • ja det var nemlig rigtig lækkert.
   Der er bare noget magisk ved at være på vandet, hvad enten det er i jolle, båd, færge eller kajak 🙂

 3. Åh, jeg elsker at sejle! Mine svigerforældre har et sejlskib så jeg har forsøgt at lære at sejle, men har desværre svært ved at finde tiden – det er dog skønt bare at være med som passager, fx en tur til flakfortet på en dag som i dag (eller måske i går var bedre da det blæste lidt mere) – ah! Det gad jeg godt 🙂

  • Ja skønt – jeg gad faktisk godt have en båd, men må vist nøjes med kajakken (og den kommer endda ikke ud så tit)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.