Stupid Girl….

25.07.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Mens vi var i sommerhus i Løkken var vi på tur til Rubjergknude Fyr samt til Lønstrup; en lille hyggelig sommerby lidt nord for Fyret.

Her var vældig hyggeligt og en masse gode butikker – som jeg kunne gennemkigge, mens min søde familie tålmodigt ventede på mig, godt hjulpet af byens iskiosker.

Jeg fandt de fedeste Ash sneackers….. som disse…

Men de var i den smukkeste bordeaux farve og jeg fatter simpelthen ikke hvorfor jeg ikke købte dem…. Et øjebliks svaghed og måske lidt overvældelse, af at de havde så mange forskellige fede sneckers fra både Ash og Candice-cooper. Slangeprintet på Candice-coopers sneackers er absolut også skønne og der var endda 25% på dem – peewww – man bliver jo helt skoforvirret og kommer hjem uden noget!

Jeg har forsøgt at finde de bordeaux Ash på nettet, men kan ikke finde dem i bordeaux… og nu er det altså lige dem jeg ikke tror jeg kan leve uden. Lige præcis som jeg i noget tid har haft det med ovenstående Candice-coopers…. og guess what… jeg har dem ikke, men jeg har overlevet.

Det kan godt være et problem, når man vakler mellem de nye styles og farver kontra dem fra sæsonen før, som ofte er billigere. Kender i det? Nøjes i nogle gange … og fortryder? Eller er det kun mig der fristes af procenterne?

❤kram

 

8 thoughts on “Stupid Girl….

  • Ha ha – men så fik du jo også en ekstra tur ud af det 🙂
   Godt det ikke var i Sydamerika eller Australien, du havde fundet noget 😉

 1. Årh, kender alt for godt til det med at blive så forvirret over udvalget, at man ender ud med at købe.. nada!
  Jeg er nok efterhånden blevet så (halv)gammel og (lidt for) praktisk anlagt, at jeg ville købe de gråbrune fremfor de bordeaux; ved godt, at bordeaux er farvEN her til efteråret, og jeg synes som udgangspunkt også, det er en flot farve. Men så er der lige det dér med at style farven med det, man har i forvejen; og hvor længe “gider” man farven, når det kommer til stykket.
  Så hvis det er dem på billedet, der er procenter på, ville jeg med glæde “nøjes” med last season. 🙂 Men altså – det er jo slet ikke sikkert du har det sådan, og jeg kan sagtens følge dig i, at man bagefter slet ikke kan forstå, at man ikke greb chancen, mens den var der. Så du må da lige overveje, om du skal et smut til Lønstrup igen..? 😉

  • Ja – det er jo kun lige en lille smuttur….her i denne tids verden.
   Kan godt følge dig, men de var altså bare så mørke bordeaux, at de vil være lige så flotte som enten sorte eller brune – som jeg tit vælger til støvler.
   Og det her er faktisk ikke det værste jeg har gjort….. engang i Italien, var der så mange fine lædersk, at jeg gik helt kold og kom hjem uden….. og de var ellers alle billige, som i, 400-500kr for lækre lædersko.
   Det er mange år siden, men jeg har aldrig glemt det!!!

 2. God tur til Lønstrup. Stensikkert en by, der fortjener et ekstra besøg. Hvis du har det sådan med de støvler, så ring dog i det mindste til forretningen i morgen og se om de sender eller få dem lagt til side, så du ikke kører forgæves…
  Ash er rigtige gode at gå i, superglad for mine gamle, der holder vanvittigt godt.

  • ja – jeg må vist få gjort noget…. tænkte bare, at de nok var over alt…. men det kommer de måske også 🙂

 3. Tænker lidt om du ikke kan ringe til forretning, hvor de så dem og høre om de kan sende dem ti dig og så betaler du dem over netbank, eller hvad de nu foretrækker.
  De lyder nemlig super fine 🙂

  • jo – det kan jeg sikkert godt – jeg tror dog, at de er så nye, at de andre bare ikke lige har fået dem endnu. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.