Børnetøjsforhandler hos Soo.dk

26.07.2012 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret, tips & tricks

Hvis du godt kunne tænke dig at tjene lidt ekstra penge kan jeg tilbyde dig et samarbejde med Soo.dk – de søger nemlig nye forhandlere over hele landet.

Selv har jeg desværre ikke tid til, at kaste mig ud i det, men fra de veninder jeg har, som er forhandlere af alt fra Aloe vera, over tupperware til børnetøj har jeg hørt, at det er både hyggeligt og spændende.

 

Soo.dk er en del af Friendtex, som laver modetøj til damer og med Soo.dk kan de nu præsentere børnetøj også – størrelserne går fra 98/104 – 146/152 (3-12 år). Mine egne drenge kan lige være med her og jeg må tilstå, at jeg altid er på jagt efter nye mærker til dem, for jeg må nok erkende, at der ikke er lige så meget lækkert tøj til drenge som til piger (det er nok med god grund – for hvis bare andre drenge er lidt som mine – går de ikke så meget op i hvilket tøj de har på… bare det ikke er for varmt)

Kjolen, som pigen her til højre har på, synes jeg er rigtig fin og den minder mig lidt om min egen silkekjole fra Gestuz.

 

Hvis du godt kunne tænke dig, at prøve, at blive børnetøjsforhandler kan du læse mere om hvordan det foregår her. Og Soo.dk tilbyder også, at du, helt uforpligtende, kan deltage i deres kollektionspræsentation, hvor de præsenterer den flotte efterårskollektion og
gennemgår dine muligheder som forhandler. Det foregår på nedenstående tidspunkter.

KØBENHAVN Tirsdag den 14. august kl. 17.30

HERNING Torsdag den 16. august kl. 18.00

Tilmelding skal ske på info@soo.dk

Hvis du bare godt kunne tænke dig, at være værtinde til et arrangement, kan det også lade sige gøre – det kan du læse lidt om her.

Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev og deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. som udtrækkes to gange om måneden.

Se deres katalog online.

 

2 thoughts on “Børnetøjsforhandler hos Soo.dk

    • Ja, mig også – men hvis man har overskud i hverdagen, er det da en meget god måde at tjene lidt ekstra på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.