Top Object

28.07.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

20120728-131815.jpg
På vej hjem fra ferie sidste lørdag kørte vi forbi Aalborg – et hyggeligt pitstop, hvor vi blandt andet besøgte Behag din smag, som er Aalborgs bedste kaffebar, samt fik et par hyggelige timer sammen med min mor, som bor der.
På Nytorv i Aalborg ligger en butik, som hedder Hanne Øvad, og hver gang jeg er i Aalborg, skal jeg lige derind og kigge lidt – sidste lørdag faldt jeg over en fin grå top med mørke sølvperler og palietter.

20120728-132348.jpg
I går, på sidste sommerdag, i denne omgang, var vi på besøg hos nogle venner, som bor i Viborg. Vi var om eftermiddagen på picnic ved Hald sø, som ligger tæt på Viborg. Sammen med kaffe og kage nød vi varmen, søen og den fine gamle borg, som ligger på nordsiden af søen.
Der var oprindeligt fem borge rundt om søen, men meget er gået til i tidens løb – tårnet, hvor billedet er taget, er dog restaureret, så det fremstår helt intakt.

Håber i alle fik nydt varmen mens den var her og skal vi så ikke håbe, den snart kommer igen!
❤Kram

English: The last day of summer i spend at Hald Lake, in my new grey top from Object – it was bought in Aalborg last saturday, on our way home from holiday

8 thoughts on “Top Object

  1. DEn er fin din nye top og det er din nederdel da virkelig også 🙂
    Jo lad og krydse fingre for, at varmen kommer tilbage til os igen 🙂

    • Tusind tak 🙂 – Jeg krydser alt hvad jeg kan, selvom arbejdet kalder igen – det er nu skønnere, med sol og varme, selvom man ikke har ferie længere.

    • Nemlig – det var lige det jeg tænkte, da jeg så den – og så er jeg lidt vild med lommen samt v-et ved halsen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.