31.7.2012 Dagens….

31.07.2012 af: walkinrunout Kategori: today ,

20120731-222954.jpg
Lacoste polo, H&M bukser og sko

Poloen er en gammel sag, som jeg faktisk også har i marineblå…. de er super skønne her om sommeren, da de er både casual og sporty uden, at man ligner én fra OL (ha ha ikke, at nogen ville tage fejl af mig… But still)

I dag havde jeg så bare lyst til at være lidt tirsdags-sporty – det er jo kun min anden arbejdsdag efter ferien.

Når man starter mandag morgen efter en lang ferie, er det ligesom en regel, at det skal være lidt hårdt.
Om det var fordi jeg hele mandagen gik spændt og ventede på, at jeg hen mod aften skulle ud og hente min nye Mac, ved jeg ikke, men tirsdag var helt klart hårdere, end mandagen.
Min søde mand mener, at det skyldes, at mandag er alt ‘nyt’ og spændende; man snakker om hvad man har lavet i ferien og udveksler historier og sammenligner hudfarve, mens tirsdagen…. bare er helt almindelig hverdag.

20120731-224244.jpg

Jeg håber på en total overskuds-onsdag… hvad med jer!

❤Kram

English: Todays work was much harder than yesterday… thats how i allways feel like after holiday – Tomorrow i wish for power – do you know that feeling?

6 thoughts on “31.7.2012 Dagens….

 1. Du ser superfin ud, Lise og jeg håber du får en totalt overskudsagtig dag:-) Synes som regel at den første uge tilbage på arbejde efter en lang ferie kan være ret hård…men nu er det snart weekend igen så er det det at se frem til:-)

  • Tusind tak, søde du – ja… jeg mærker helt klart det hårde… men hey, du har ret… næste weekend kommer hurtigt 🙂

 2. Det tror jeg da egentlig at din mand godt kan have ret i 🙂
  Elsker også polo fra Lacoste. Har en sort og en hvid, men det er da egentlig længe siden at jeg har haft dem på..

  • Ja, han er ikke så tosset ham manden 🙂
   – og du har en hvid polo….. det kunne jeg godt tænke mig 🙂

 3. Although I cannot read your text, and couldn’t even make out your name, I think you have a lovely blog.
  Sara
  lifestyleover40.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.