Perfect match

02.08.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

20120802-211025.jpg

Sådan startede dagen – åhh hvilke farver – de inspirerede mig til et af mine ynglings…. jeans, t-shirt og blazer.

20120802-211317.jpg
Først var det dette (ja, det meste af dagen, faktisk), men hen mod aften blev det ændret til noget med endnu mere pang…..

20120802-211502.jpg
Ligeså meget som jeg elsker enkeltheden og dæmpede farver, lige så vild er jeg med vilde mønstre og farver, når det gælder træningstøj. Min mand er mest til sort… all the way, men når jeg køber nyt træningstøj er det altid pink, neon, rød, blå og turkis…. (bortset fra yoga outfits…. det lækre fås kun i de afdæmpede farver)

Underligt, men et eller andet sted er det jo med til at sætte en stemning…. og i pangfarver… løber man lige lidt bedre, ryster rumpen lidt mere eller klarer 10 kg mere på vægtstangen 🙂

Hvordan har i det med jeres almindelige tøj kontra jeres sportstøj?

❤Kram

English: When i comes to clothes for training i choose pink, neon, green, blue ect. almost opposite my normal favourite clothes. Today i was inspireret by the morningsun

10 thoughts on “Perfect match

 1. Genialt at hente inspiration fra himlens skønne farver! Har egentlig aldrig tænkt på, at man måske kan yde lidt mere, hvis der (også) er fart på farverne, men jeg synes det lyder logisk; ligesom de afdæmpede farver naturligvis også indbyder til mere ro. Har en forældet uddannelse som maler bag mig og et hav af forskellige farvekurser, så egentlig mærkeligt, at jeg aldrig har tænkt på det fra dén vinkel.. skal vist have lidt mere pang på mit træningstøj!! 😉

  • Jeg har det i hvert fald sådan… og hvis man ser på de sportsgrene, som går hurtigt… er det også altid i pangfarver 🙂

 2. Wauw sikke en smuk sommermorgen himmel. Og hvor har dine bukser bare en dejlig skøn farve 🙂
  Ang. sportstøj så har jeg både i farver og lidt mere dæmpet farver.

  • Uden at jeg i øvrigt skal sammenligne med din utrolig lækre garderobe… så har jeg det lidt på samme måde 🙂

 3. Rigtig fint outfit – jeg er jo også stor fan af den kombination 😉
  Mit løbetøj er også meget mere farverigt end mit almindelige tøj. Jeg er åbenbart mere modig på den front, haha. Men synes altså bare at det er lækkert med pangfarver på træningstøjet, så er det bare lidt sejere!

  • Nemlig… Det er lige det, det er… sejere.
   Jeg har aldrig tænkt på det før, men det er da meget sjovt, at vi åbenbart er mange, som har det sådan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.