Liberty

08.08.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Dagens surf førte mig til Liberty, som er et af de største imperier for innovativ designs og som har været at finde i hjertet af London siden 1875. Deres hjemmeside indeholder alt fra shop, blog, tv til billeder af deres vinduesudsmykning og deres historie – behøver jeg sige, at jeg blev hængende på siden ret længe.

Billede fra Liberty’s hjemmeside

I shoppen faldt jeg over de lækreste strik af Markus Lupfer. Jeg skal indrømme, at jeg aldrig har hørt om denne Markus før, men jeg blev da slemt begejstret for disse to striktrøjer.

 Charcoal Vampire Lip Sequin Jumper £285

Burgundy Sequin Collar Knit Jumper £265

Prisen er ret pebret, men så er det altså også Merino uld (den grå) og uld (den bordeaux). Jeg kan ikke sige, at jeg er fristet til at købe nogle af dem… til den pris, men jeg synes de er super fede og vil prøve, at finde noget lignende til billigere penge … og ellers kommer der jo nok et udsalg engang om et halvt års tid (tålmodighed og håb for at de ikke bliver solgt alle sammen)

Kram

English: On my daily internet-tour i found Liberty in London – amazing site with blog, tv, shop and stories. In the shop i found two knits made of wool – so cool but expencive.

10 thoughts on “Liberty

 1. Ved ikke hvad det er med gråt strik, men det frister altid, synes jeg. Det virker bare altid så.. hyggeligt og lige til at flytte ind i! Meeen, med de priser tror jeg også, jeg ville kigge efter et par mere “jordnære” alternativer! 😉

  • Det kunne det faktisk også godt ligne 😉
   Jeg har ikke set bygningen i virkeligheden, men på deres hjemmeside er der er hel del gamle billeder af den 🙂
   Næste gang jeg skal til London, skal jeg vist lige forbi….. om ikke andet, så bare for at kigge 🙂

  • Orvvv du kender til ham… sejt – de ting han har lavet, ser bare vildt fede ud…. helt sikkert en designer, jeg skal holde øje med 🙂

  • Åhh hvor er du heldig – Jeg har aldrig selv været der – selvom jeg har været i London mange gange….. men næste gang skal jeg helt sikkert forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.