Ready for party

10.08.2012 af: walkinrunout Kategori: neglelak, today

Manden og jeg er inviteret til 40 års fødselsdag i aften og derfor er tiden efter arbejde gået med at klargøre mad til barnepigen, gøre hund og børn klar samt gøre mig selv klar.

20120810-173440.jpg
For en gangs skyld er jeg i rimelig god tid med neglelakken…
Jeg plejer tit, at have neglelak på til hverdag, men når jeg skal i byen, når jeg det bare aldrig…. så jeg er virkelig foran her…

20120810-173621.jpg
Da kjolen er sort, støvlerne sorte og øjnene ligeså besluttede jeg mig for lidt sølvglimmer sammen med. Det ser lidt festligt ud og var slet ikke svært, for glimmerlakken var rigtig tyk og løb ingen steder (den er fra Depend).

Festen startede egentlig kl. 15, og min mand er taget afsted, men da vores barnepige lige skulle have fri før hun kunne komme, ankommer jeg altså alene. Det rører mig normalt ikke bortset fra, at de nok har sat sig til bords, når jeg kommer…. hvad gør man så egentlig????
Gir’ man hånd til alle de spisende gæster, kun til værtsparret eller sætter jeg mig bare lige så stille ned??

20120810-174154.jpg
Sisters point kjole/ Acne støvler/ gammel halskæde

Kram og god fredag aften.

English: Tonight we are attending a 40 years birthdayparty. My husbond allready left, but i’m waiting for the babysitter. Have a nice friday!

14 thoughts on “Ready for party

 1. Hvor er du fin Lise og så flot til dig med glat hår. God fest selv om du ankommer sent…man burde vel egentlig give hånd til alle, men måske ikke når de spiser:-)

  • Tak – det er meget sjældent, jeg glatter håret… Men engang imellem er det rart med noget anderledes 🙂
   – og ja… at give hånd er mest høfligt.

 2. Hmm, godt spørgsmål.. kender ikke lige så meget til etiketten på det punkt? Men så bragende godt som du ser ud, tror jeg, du vil kunne slippe afsted med en hvilken som helst entré! 😉 Go’ fest! 🙂

  • Ha ha – tusind tak, søde 🙂
   Jeg nåede at sige pænt goddag til halvdelen…. så skulle vi til bords… så resten fik et knus eller et nik bagefter… alt efter om det var nogle jeg kendte eller ej.
   Og….. det var en rigtig god fest 🙂

  • Det var også lidt min plan 🙂
   Jeg nåede at give pænt hånd til ca. halvdelen, før folk begyndte at gå til bords…. så resten sagde jeg goddag til bagefter (tror faktisk også, at jeg helt missede nogle, da først folk begyndte, at gå omkring)
   Men det var en kanon god fest 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.