Fødselsdags – give away

12.08.2012 af: walkinrunout Kategori: today

I den virkelige verden er det aldrig sket, at jeg har glemt min fødselsdag… og jeg kan love jer, at det heller aldrig vil ske!

At det så sker for mig i den virtuelle verden må jo så betyde, at jeg alligevel er mest i virkeligheden…. selvom familien nogle gange godt kan mene det modsatte.

Nå, men fødselsdagen… jeg glemte… var faktisk helt tilbage til den 13.juli…. jeg skrev nemlig mit første blogindlæg, denne dag for ét år siden (ok… kan vel næsten ikke kaldes for et indlæg, for det var i virkeligheden bare en test af, om jeg rent faktisk kunne få skidtet til at fungere – jeg har ladet det stå, som et minde og tæller det således med)

Og når der er fødselsdag er der også gaver… (måske én af de grunde til, at jeg aldrig glemmer min fødselsdag i det virkelige liv)

I denne verden er gaven til jer! …. eller én af jer!

Som en tusind tak fordi I læser med – det gør mig super duper glad 🙂

 

Én af jer kan nemlig få fingre i denne skønne parfume fra Sarah Jessica Parker. Det er en af mine egne yndlings parfumer, så jeg håber i vil kunne lide den. (for en god ordens skyld vil jeg lige gøre opmærksom på, at det ikke er en sponsoreret gave, men én jeg specielt har udvalgt til én af jer)

Her er hvad du skal gøre for at vinde:
1. følg mig på bloglovin’  (klik på linket og klik “follow”) og hvis du har lyst må du meget gerne klikke på like-hjertet på indlægget.
2. smid en kommentar her på indlægget (husk din mailadresse)

Sidste chance for at deltage er på fredag d. 17. august – held og lykke 🙂

 

19 thoughts on “Fødselsdags – give away

 1. Med risiko for at være lidt af en kedelig-røv må jeg erkende, at den pågældende duft ikke lige arbejder så godt for mig; men derudover synes jeg virkelig, det er en superflot gave du har valgt, Lise! 🙂 Så burde jeg måske bare holde mig væk, men jeg vil altså rigtig gerne smide et stort tillykke med Walk In – Run Outs 1 års fødselsdag, for jeg nyder virkelig at følge med på din blog! 🙂 Og må mit lod så ikke gå videre til en anden læser? 😉

 2. Ih, jamen hermed et forsinket tillykke med bloggens fødselsdag 🙂 Man kan altid bruge nye dufte til parfumehylden, så jeg kaster fluks et lod i puljen 🙂

 3. STORT tillykke med 1-års-dagen! Jeg håber at du fortsætter med at være en del af den virtuelle verden 🙂
  OG rigtig fin gave at udlodde….jeg vil mægtig gerne deltage. Liker og lover 🙂

 4. Pingback: 13.8.2012 Dagens

 5. Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Sjovt at du udlodder netop Sarah Jessica Parker – Covet, den står på min ønskeliste til min nært forestående fødselsdag 😀
  Super fin blog, du har – er allerede blevet afhængig 😉

 6. Pingback: New stuff…

 7. Pingback: Gestuz in action…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.