New stuff…

14.08.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Klokken er efter 20.00 og jeg har lige hentet mig en lille pakke i den lokale kiosk….

Se – det er genialt…. ikke, at skulle være afhængig af hverken posthusets åbningstider eller en pakkeleverandør, der opererer med en tidsafgrænsning der hedder…”jeg kommer i tidsrummet 8.00 til 17.00″

Den lille pakke indeholder en top fra Gestuz, som var på tilbud til halv pris…. det kunne jeg ikke stå for.

Toppen er købt hos Designers Markets webshop… og nu ville jeg så have smidt et link til den, men den er desværre blevet udsolgt 🙂

I får lige et link til nogle af de andre lækre Gestuz-ting (også de nye) i stedet for.

 

Det er super smart med den forsendelsesmetode… GLS – man får en sms, når pakken er afleveret i den butik, man nu har valgt og kan så straks gå hen og hente den….. som udpræget netshopper, kan jeg kun sige…. så kan det ikke gøres mere smidigt (nå ja, med mindre, at man altid er hjemme og bare kan få leveret der)

Hvad siger i? er det ikke smart, at man er fri for at skulle bøvle med, enten at være hjemme eller posthusets åbningstider?

Kram!

Husk at deltage i min fødselsdags give away… lige her!

English: I picked up a packet tonight… after 8 pm – delivered with GLS to a shop, where i after recieving a sms could pick it up – it was a black top from Gestuz bought at Designers Markets webshop.

10 thoughts on “New stuff…

 1. Morede mig altså lidt, da jeg læste indlægget, for det lyder næsten, som om du har mere fokus på GLS end på din nye top, haha! 😉 Toppen ser i øvrigt fin ud, og jeg glæder mig til at se den in action! Og jow – jeg er klart tilhænger af GLS! Synes for det første, at Post DK trænger til seriøs konkurrence, og GLS’ koncept er genial i al sin enkelthed. Har i øvrigt selv handlet flere gange hos Designers Market.. de har mange fine ting, de er hurtige på aftrækkeren og der er bare ingen bøvl med dem! 🙂

  • Ha ha …. ja jeg kan godt selv se det 🙂
   Men jeg vidste jo toppen kom og blev bare, så positivt overrasket….
   Jeg havde ellers en aften hvor jeg stort set kun sad i bilen og kørte drengene til og fra de nyopstartede sportsaktiviteter…. så havde det ikke været for GLS, skulle jeg have ventet helt til i eftermiddag….. 😉

 2. Jeg plejer at få mine pakker leveret til mit arbejdet så jeg slipper bøvlet med at skulle være hjemme på et bestemt tidspunkt. Toppen ser iøvrigt rigtig fin ud og du må snart vise den på 🙂
  God dag til dig, Lise:-)

 3. Lækkert med ny Gestuz top, jeg synes også GLS er smart, men min nærmeste pakkeshop samarbejder ikke længere med GLS og så er der relativt langt til den næste 🙁
  Derfor vælger jeg ofte at få leveret til min arbejdsplads, nogle gange gør det portoen billigere når det sendes til erhverv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.