DIY – arm candy

18.08.2012 af: walkinrunout Kategori: kreativitet

Hen over sommeren har det været ret populært, at knytte armbånd i forskellige farver – jeg hoppede ikke rigtig på den…. jeg ved egentlig ikke hvorfor, for jeg har ellers tidligere lavet masser af den slags.

Jeg har i stedet muntret mig med en anden form for armbånd; som er hæklede.

Jeg startede med at lave dem for mange år siden i mange forskellige farver og har nu lige tilføjet to nye… ét i blåt og ét i pink.

20120818-095134.jpg

20120818-095152.jpg

20120818-095212.jpg

20120818-095231.jpg
De to i lyserød og lilla er gamle, men jeg bruger dem stadig – jeg har en hel del efterhånden i mange forskellige farver, ja faktisk så mange, at jeg sælger af dem ;)

Kram og god lørdag!

English: i have been making this arm candy just for fun for many years – i like to wear them with other bracelets

11 thoughts on “DIY – arm candy

 1. GUd hvor er de altså bare fine. Jeg er helt vild med det i lyslilla. De er et vildt godt alternativ til de knyttede, som er så populære nu.

  /Stine

 2. Jeg hoppede heller ikke med på trenden med sommerens knyttede armbånd; tror bare jeg alt for hurtigt får for meget af de diller, når man ser det allevegne! Men disse her er rigtig søde! :) Jeg kan bare ikke lige finde ud af at hækle, æv-æv! ;)

  • Ja… sådan havde jeg det også – nok derfor jeg ikke var helt med :-)
   Men disse sidder “fast” og jeg havde helt glemt jeg havde dem…
   Jeg er heller ikke så god til at hækle, men disse er ret nemme at lave – kun en slags masker :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email