Friendtex

21.08.2012 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret

Frindtex har stadig brug for flere forhandlere og nu er deres efterår/vinter kollektion kommet.

Tøjet sælges til homeparties og man kan både vælge, at være værtinde på et homeparty eller at blive Forhandler.

Jeg har kigget lidt i kataloget og der er vist noget for enhver smag… både til det naturlige look (Cozy cool), de rene klassiske linjer og snit ( Minimalist) eller den mere feminine stil (Lady like). Der er også en fantastisk basic-serie, med masser af styles og farver, der matcher Vinterens mode.

Det er nok de færrest af os, der kun benytter os af én stil – jeg har det i hvert fald sådan, at forskellige stilarter passer til forskellige ting og forskellige tidspunkter.

Når jeg er på ardejde skal tøjet være behageligt og som regel ikke alt for fint – er der møder, af mere formel art er jeg dog opmærksom på ikke at være for afslappet. Når jeg skal i skoven med hunden og drengene er min stil en helt anden… for jeg vil også klatre i træer og rulle ned af bakkerne – når jeg er med mine veninder  på café, i biografen eller ude at spise, må der til gengæld gerne skrues op for det fine, sofistikerede og feminine.

En stor fordel ved Friendtex kollektionen er netop den alsidighed der er og som gør, at alle kan finde noget de kan lide – det er jo vigtigt, at man også rent faktisk får solgt noget, hvis man vælger at blive forhandler.

At farverne så også er afstemt så der kan mixes mellem de forskellige stilarter er jo kun en fordel. Jeg synes de har lavet en rigtig fin kollektion, som farvemæssigt passer godt til mig og især den minimalistiske del samt basisdelen passer min stil godt og så laver de faktisk ret fede støvler.

Hvad synes i om kollektionen? Er den ikke fin?

Hvis én af jer kunne tænke sig, at blive forhandler, kan man klikke på linket her – og læse mere om mulighederne.

 

—Indlægget er sponsoreret—

 

 

English: Friendtex has just launched a new fine collection – and they need more dealers of their brand.

What do you think of the collection?

 

4 thoughts on “Friendtex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.