I’m in the army now…

21.08.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , , , ,

Trods det, at det stadig er forholdsvist varmt i vejret, er jeg begyndt at se lidt på efterårstøj og jeg har her fundet et par items, jeg rigtig godt kunne tænke mig.

Især t-shirten og tasken er jeg lidt vild med, men generelt synes jeg at army-farven er super flot sammen med marine, cognac og koral – her har jeg dog lige holdt mig til de to første farvesammensætninger. Det hele koster spidsen af en jetjager og jeg må nok finde alternativer, hvis jeg i virkeligheden skal have dette outfit…. men man har vel lov at drømme….

Untitled #1

 

Er i klar til at springe i efterårstøjet?

Kram!

 

English: I beginning to think about fall and would love to wear army toghether with navy, cognac and coral – what about you… are you ready for fall?

8 thoughts on “I’m in the army now…

 1. Det ser rigtigt spændende ud; kan især godt lide jakkens design og cut-out mønsteret i toppen. Army er faktisk supergod sammen med en lang række farver; også flere, end man umiddelbart skulle tro! Med den varme vi har lige nu, er det næsten for varmt at have ret meget tøj på, men jeg bliver som regel fristet til at springe for tidligt i det nye efterårstøj med det resultat, at jeg får det aaalt for varmt; og nej – jeg har ikke lært det endnu! 😉

  • ha ha – jeg kender godt det med at være for hurtig… det er jeg som regel også – både efterår og forår… men det er jo nok bare fordi man er så spændt på, at komme i gang med noget andet tøj, end det man har brugt hele sommeren eller vinteren.
   Jeg er dog blevet bedre til, at huske lidt lag på lag… så jeg ikke dør af kulde eller varme.
   – og du har ret mht army-farven…. jeg synes også den passer til stort set alle andre farver og jeg går lidt og drømmer om en koral-farvet strik sammen med armygrønne bukser – tror det kunne være så fint 🙂

 2. Jakken er så smuk synes jeg! Forsøger at holde lidt fast i, at det stadig er sommer! Men glæder mig altså lidt til at hoppe i nogle af alle de lækre efterårsvarer.

  • Ha ha – alt det lækre efterårstøj er også én af grundene til, at jeg synes det er helt ok, at der kommer efterår efter sommer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.