Comeback

27.08.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Det må betegnes som comeback, når man har været …. i udlandet, væk fra mac’en og fået for lidt søvn – og det til trods, kæmper sig på arbejdet mandag morgen.
Normalt er jeg ret positiv og således også én af de irriterende personer som faktisk holder rigtig meget af mandage, men lige i dag var mandagen lidt hård.

20120827-221737.jpg
H&H bukser/Help me Help t-shirt/new Balance sko/By Malene Birger jakke/Armani Jeans tørklæde
Efter weekendens dresscode, som bestod af sort, rødt og hvidt kunne jeg ikke rigtig slippe disse skønne farver og i dag blev derfor tilbragt i dem … endnu en dag (og det er altså bare farverne der går igen… bare rolig )
Da mandag også er zumba-night, er jeg ikke blevet færdig med mit indlæg om min weekend…. så det må i have til gode.
Jeg kan dog irritere lidt med nedenstående billede, som indeholder en skøn taske jeg har ønsket mig længe.

20120827-222144.jpg
Det er en arbejdstaske, men i gætter nok ikke hvilken 🙂
Jeg viser jer det i morgen (og det er faktisk ikke fordi i ikke må se det nu, men jeg har ikke fået taget biller af den)

Kram!

English: after spending a weekend in red, Black and White i just continued that way – i bought a new bag i’ll show you Tomorrow

4 thoughts on “Comeback

  1. Jamen det er da godt at vide, at selv du kan være mandags-træt?.. 😉 Ej, joke – underligt nok synes jeg som regel, at tirsdage er de værste; som om man lige brugte det absolut sidste krudt fra weekenden på at holde armene oppe og BANG! – så rammer tirsdag – stadig først på ugen og alt, alt for langt til weekenden, haha! Sort, rødt og hvidt er altid en sikker vinder, jeg er selv ret vild med de tre farver sammen! Og så er jeg da noget spændt på at se, hvad der gemmer sig i den hvide pose.. uh altså, de dér cliffhangers! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.