5.9.2012 Dagens

05.09.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Det danske vejr er skyld i en ændring af aftenens program, der oprindeligt skulle have stået på 3 timers kajaktur med en flok tøser.

Det blev så i stedet muligt for mig at deltage i skolearrangement på ældstesønnens skole sammen med resten af familien, der ellers skulle have været afsted alene.

Det var super hyggeligt med grillmad, musikquiz, dødbold og sidst kaffe og kage.

Jeg var også så heldig, at blive valgt ind i forældrerådet…. kender i godt det, at ingen melder sig og så er man den første der får tanken: … det er sgu for dårligt, hvorefter hånden så helt automatisk ryger i vejret? Well, sådan synes jeg tit jeg har det…. er det noget med tålmodighed eller er man bare et overskudsmenneske – jeg ved det ikke.

Et eller andet sted synes jeg bare, at det er vigtigt at involvere sig og tage del – som regel bliver det også både mere sjovt og mere spændende, jo mere indsigt man får i et emne/ et projekt/ en bestyrelse.

20120905-204551.jpg
Cos bluse og jeans/Marni for H&M vest/Acne støvler/Lollys Laundry tørklæde

Jeg havde iført mig gråt, blåt og sort hvilket passede godt til blæst, sol og lidt småregn ind imellem.

Kram.

English: Should have been out kayaking, but due to weather i was at my sons School insted

8 thoughts on “5.9.2012 Dagens

    • Tak søde 🙂
      Jeg er blevet ret glad for vesten – endelig – jeg har hele tiden syntes den var rigtig fin, men jeg har været lidt langsom til at få taget den i brug… jeg kunne ikke helt finde ud af at style den – nu tager jeg den bare på til alt muligt – og det fungerer 😉

    • Tak, hvor er du sød 🙂
      – det er også bare det lækreste at være ved frisøren… og have god tid til sig selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.